dorien_nino_bruidsfotografie_overijssel-28

Dorien & Nino | Bruidsfotografie in Ommen (Overijssel)

De dag van Dorien & Nino begon in Valthe, een klein dorpje in Drenthe. Ik was wel erg op tijd deze ochtend en had nog ruim de tijd voor een heerlijk huisgemaakt appelgebakje en een fijne espresso, aangeboden door de vader van Nino. Hij bleek chefkok te zijn in een restaurant en had een goede tip voor appeltaart; voeg custard toe, dan wordt het wat smeuïger! Een goed en smakelijk begin!

In de tussentijd had Dorien haar kapsel al gereed en was druk bezig met de visagie. Ik begon ook mijn dag en fotografeerde de trouwringen, de jurk en haar mooie stijlvolle trouwschoentjes. Er was een fijne en goede sfeer, want juist dit stadium is toch wel 1 van de spannendste momenten van de dag; gaat alles goed, past de jurk, zijn we op tijd en; hoe ziet mijn aanstaande eruit? En tsja, dan rijdt er die witte Royce voor de deur… Dorien kon vanaf dat moment niet meer ophouden met stralen en ook Nino kon zijn geluk niet meer op.

Het was tijd om de trouwlocatie op te zoeken; Landgoed Laer in Ommen. Een erg mooi en groot landgoed midden in de natuur van Overijssel.
In de omgeving van Ommen hebben we de trouwreportage gefotografeerd. We zochten een aantal locaties op in de natuur, maar bezochten ook kort de International School in Eerde. Dit was eigenlijk de eerste reportage van 2013 dat de natuur echt een beetje groen was (10 mei). Heerlijk om weer foto’s te kunnen maken door de blaadjes, groene achtergronden en uiteraard; een aangename temperatuur. Na de ontspannen trouwreportage vervolgden we onze weg naar de trouwlocatie waar Dorien & Nino de rest van de dag zouden verblijven. Hier gaven Dorien en Nino elkaar de hand en het ja-woord. Het was een emotioneel maar mooi moment! Na de prosecco en felicitaties was het tijd voor enige ontspanning. De zaal werd klaargemaakt voor een uitgebreid diner en hier zat het er voor mij ook bijna op. Het was een mooie dag van een gelukkig en stralend bruidspaar!

dorien nino bruidsfotografie overijssel 1dorien nino bruidsfotografie overijssel 2dorien nino bruidsfotografie overijssel 3dorien nino bruidsfotografie overijssel 4dorien nino bruidsfotografie overijssel 5dorien nino bruidsfotografie overijssel 6dorien nino bruidsfotografie overijssel 7dorien nino bruidsfotografie overijssel 8dorien nino bruidsfotografie overijssel 9dorien nino bruidsfotografie overijssel 10dorien nino bruidsfotografie overijssel 11dorien nino bruidsfotografie overijssel 12dorien nino bruidsfotografie overijssel 13dorien nino bruidsfotografie overijssel 14dorien nino bruidsfotografie overijssel 15dorien nino bruidsfotografie overijssel 16dorien nino bruidsfotografie overijssel 17dorien nino bruidsfotografie overijssel 18dorien nino bruidsfotografie overijssel 19dorien nino bruidsfotografie overijssel 20dorien nino bruidsfotografie overijssel 21dorien nino bruidsfotografie overijssel 22dorien nino bruidsfotografie overijssel 23dorien nino bruidsfotografie overijssel 24dorien nino bruidsfotografie overijssel 25dorien nino bruidsfotografie overijssel 26dorien nino bruidsfotografie overijssel 27dorien nino bruidsfotografie overijssel 28dorien nino bruidsfotografie overijssel 29dorien nino bruidsfotografie overijssel 30dorien nino bruidsfotografie overijssel 31dorien nino bruidsfotografie overijssel 32

 

 

Vergelijkbare berichten