Door mee te doen met fotowedstrijden blijf je kritisch op jezelf

Ik stuur wel eens wat in.

Regelmatig stuur ik foto’s in bij (internationale) wedstrijden binnen de bruidsfotografie. In 2021 en 2023 behoorde kwam ik op de 2e plek van de Masters of Wedding Award. Dat leverde een live tv-opreden op bij RTV Noord.

Het geeft een kick om een award te winnen, maar het leert je ook beter naar je eigen foto’s te kijken. Het geeft ook de boost om mijn fotografie te blijven ontwikkelen en kritisch te blijven hoe ik fotografeer en de foto’s nadien bewerk. Uiteindelijk weet ik zeker dat deze ambitie bijdraagt aan betere trouwfoto’s en dat is uiteindelijk het doel; bruidsparen unieke en mooie beelden blijven geven.

Inmiddels ben ik vier jaar de winnaar geweest van de Bruidsfoto award maar heb ik ook vele andere awards gewonnen. Zoals ook vier keer de ‘beroemde’ internationale Fearless award.

tv debuut stephan 001 1