trouwfotograaf utrecht 004

Martina & Piet | Trouwfotograaf Utrecht

Trouwfotograaf Utrecht

Een bruiloft in Utrecht, hoe blij kun je mij als trouwfotograaf maken! Mijn roots liggen vlakbij deze mooie stad. Mijn opa’s en oma’s woonden er en ook mijn beide ouders zijn daar opgeroeid. Geen onbekend terrein dus en vooral een stad waar ik hele goede herinneringen aan heb. Zoals de warme appelbol bij Graaf Floris waar mijn oma op trakteerde als ik bij haar logeerde. Of de halve kip scoren bij de Febo als ik met mijn moeder de stad in ging. Het zijn de herinneringen die de stad Utrecht voor mij zo waardevol maken. Ik ben er dus graag. Hoe leuk is het dan dat de kerkelijke ceremonie van Martina en Piet plaatsvindt in het kerkje in Oud-Zuilen waar ook mijn ouders zijn getrouwd! De bruiloft van Martina en Piet was super geslaagd; iedereen was aardig, enthousiast en vrolijk. En wat hadden ze mooi weer: voor het eerst in 2015 kwam het kwik boven de 20 graden. 

Bruiloft in Oud-Zuilen in Utrecht

De dag begon bij Martina en Piet thuis in Utrecht. De shoot deden we o.a. bij het Ledig Erf, de kroeg waar Martina en Piet elkaar hebben ontmoet. Vanaf die plek was ook de Oude Gracht goed te belopen en het Universiteitsmuseum; mooie plekjes voor de fotoshoot. Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het stadhuis en daarna gingen we naar het kerkje in Oud-Zuilen. In de kerk was het één groot feest door het gospelkoor (wow!). De receptie vond plaats in Barbeton (de huisgemaakte Ice Tea is heerlijk daar!). Na de receptie was het tijd voor de verrassing voor de daggasten. Ik was al op de hoogte, maar de daggasten nog niet. Lopend door de binnenstad kwamen we bij restaurant Claar uit. De tafels waren prachtig gestyled maar het vijfgangendiner (inclusief een bruidstaart) moest nog gemaakt worden; ze kregen een kookworkshop! Voor iedereen lag een zelfbedrukte schort klaar en vervolgens stond iedereen (behalve Martina en Piet) ijverig in de keuken. Ik kon er helaas niet de hele avond bij zijn, maar wat een geslaagd idee. En hoe sloot ik deze dag af? Uiteraard zocht ik die avond mijn oma nog even op en kreeg ik een zak snoep, paaseitjes en een flesje water mee voor onderweg terug naar Groningen :-).

trouwfotograaf utrecht 001 trouwfotograaf utrecht 002 trouwfotograaf utrecht 003 trouwfotograaf utrecht 004 trouwfotograaf utrecht 005 trouwfotograaf utrecht 006 trouwfotograaf utrecht 007 trouwfotograaf utrecht 008 trouwfotograaf utrecht 009 trouwfotograaf utrecht 010 trouwfotograaf utrecht 011 trouwfotograaf utrecht 012 trouwfotograaf utrecht 013 trouwfotograaf utrecht 014 trouwfotograaf utrecht 015 trouwfotograaf utrecht 016 trouwfotograaf utrecht 017 trouwfotograaf utrecht 018 trouwfotograaf utrecht 019 trouwfotograaf utrecht 020 trouwfotograaf utrecht 021 trouwfotograaf utrecht 022 trouwfotograaf utrecht 023 trouwfotograaf utrecht 024 trouwfotograaf utrecht 025 trouwfotograaf utrecht 026 trouwfotograaf utrecht 027 trouwfotograaf utrecht 028 trouwfotograaf utrecht 029 trouwfotograaf utrecht 030 trouwfotograaf utrecht 031

Vergelijkbare berichten