Jullie bruiloft vastgelegd van begin tot eind

Mijn focus ligt vooral op jullie verhaal, op de echte momenten. Momenten met opa, moeder, beste vriend en natuurlijk van jullie samen. Vanaf de voorbereidingen tot en met het feest. Dat is het verhaal dat je over 20 jaar terug wilt zien.

fotoshoot

TRAININGEN

Ik heb intensieve trainingen gevolgd van de beste trouwfotografen ter wereld. Bijvoorbeeld een driedaagse training van Two Mann Studios uit Canada. Jaarlijks bezoek ik de Fearless Conference en andere congressen.


Al die ervaring, trainingen en kennis levert niet alleen fantastische en unieke foto’s op van jullie bruiloft, maar heeft inmiddels ook meer dan 25  (internationale) awards opgeleverd!

Al ruim zeven jaar fotografeer ik bruiloften en ik heb inmiddels meer dan 250 bruiloften gefotografeerd.


Ik fotografeer grotendeels ongeregisseerd, maar tijdens de fotoshoot kan ik goed bruidsparen aansturen.


Ik zorg voor romantische óf stoere portretten van jullie samen. Met mijn skills en creativiteit lukt het mij om op iedere locatie een uniek en onderscheidend beeld te maken.
"Stephan gelooft echt in de liefde en dat zie je terug in zijn werk"

Ida & Remco

Foto: Niek van Engelen

Een trouwfotograaf moet je voor 100% kunnen vertrouwen

Een trouwfotograaf kies je niet uit omdat hij die 'ene' foto na kan maken. Maar omdat je erop vertrouwt dat hij foto's maakt die jullie verrassen. Dat sluit aan bij mijn doel als trouwfotograaf: bruidsparen blijven verbazen en verrassen en vooral nieuw werk blijven maken.

Nieuwsgierig naar voorbeelden van bruiloften die ik heb gefotografeerd? Of de awards die ik heb gewonnen?

portfolio

Awards

Mijn werkwijze

03

02

01

Beschikbaarheid & kennismaking

Na de bruiloft

Fotografie van jullie bruiloft

Bij de voorbereidingen van de fotografie help ik jullie met het inplannen van de fotografie. Maar ik denk ook graag mee over andere aspecten over jullie trouwdag, maar net wat jullie graag willen. Por mij gerust!


Op de trouwdag zal ik geen foto's regisseren, ik fotografeer journalistiek. Tijdens de fotoshoot zal ik wel aansturen, maar laat jullie vooral samen 'bloeien', dat heeft vaak maar een paar tips nodig! :-)Ben ik beschikbaar op jullie trouwdatum? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we niet urenlang foto's kijken maar probeer ik er achter komen wie jullie zijn en hoe jullie dag eruit gaat zien. Als we het allebei zien zitten dan kunnen jullie de dag formeel vastleggen.

Na de bruiloft lever ik jullie zo snel mogelijk een preview op, vaak ontvang je deze binnen drie dagen na de bruiloft. Hierna maak ik een selectie van de foto's en bewerk deze zorgvuldig zodat er een consistent geheel ontstaat. Mijn stijl van nabewerking komt overeen met hetgeen wat ik laat zien op deze website. De foto's krijgen jullie ongeveer na 4 weken via een online gallery opgeleverd. Hierna gaan we starten met het ontwerp van jullie trouwalbum!

Ik laat je graag zien hoe de planning van een bruiloft eruit ziet en hoeveel tijd het (ongeveer) kost om een bruiloft te fotograferen.

planning BRUILOFT

Trouwalbums

Handgemaakte trouwalbums van de beste leveranciers uit Europa

Ik lever beste en mooiste handgemaakte trouwalbums die er verkrijgbaar zijn. Denk aan echt leder, velvet, gouden embossing, linnen, dikke pagina's en fine art afdrukken. Het ontwerp voor het trouwalbum maken we samen; jullie kiezen de foto's uit, ik maak het ontwerp en lever een digitale proefdruk aan jullie op. Na jullie feedback gaat het album naar de drukker.


Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie enkele demo albums zien en de bijhorende kleurstaaltjes voor de cover.MEER TROUWALBUMS

PRIJZEN

Ben je benieuwd naar alle prijzen en de pakketten inclusief een trouwalbum en reiskosten binnen Nederland? Vraag dan de brochure aan.

meer weten? Neem contact op

FAQ

Als jullie enthousiast zijn en mij graag willen boeken, laat mij dan snel jullie trouwdatum weten. Het belangrijkste is of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Mocht ik beschikbaar zijn dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Ben je nog beschikbaar?

Wat doe je bij ziekte / uitval?

Ik ben zelden ziek en laat me niet uit het veld slaan door een verkoudheid. Ik zal dus altijd verschijnen op jullie bruiloft tenzij het echt niet anders kan, bijvoorbeeld door het breken van een been. In dit geval kan ik een groot netwerk van professionele trouwfotografen aanspreken en ga ik op zoek naar een geschikte vervanger voor jullie.

We willen een optie op onze trouwdatum

Dat kan, mocht ik dan bijvoorbeeld een andere aanvraag krijgen voor dezelfde datum dan laat ik het jullie direct weten en krijgen jullie de mogelijkheid om de datum vast te leggen. Een datum streep ik pas definitief uit mijn agenda na bevestiging.