JULLIE BRUILOFT VASTGELEGD VAN BEGIN TOT EIND

Mijn focus ligt vooral op jullie verhaal, op de echte momenten. Momenten met opa, moeder, beste vriend en natuurlijk van jullie samen. Vanaf de voorbereidingen tot en met het feest. Dat is het verhaal dat je over 20 jaar terug wilt zien.


WAT KAN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Vanaf het eerste contact tot de oplevering van jullie trouwalbum. Ik vertel in een notendop de grote stappen hoe ik te werk ga!

01.

BESCHIKBAARHEID

Ben ik nog beschikbaar op jullie datum? En liggen mijn tarieven binnen jullie budget? Dan is het leuk om samen kenis te maken. Dat kan bij ons thuis of digitaal. We leren elkaar een kennen en ik neem met jullie de wensen door.

trouwen op schiermonnikoog

02.

RESERVEREN

We leggen jullie datum definitief vast. Jullie ontvangen een offerte met daarin alle afspraken en betalen eenmalig een aanbetaling. De fotografie van jullie bruiloft is geregeld! In de aanloop naar jullie bruiloft ben ik altijd beschikbaar: ik heb honderden bruiloften meegemaakt en help graag mee. Ik heb altijd goede en leuke tips!

90042 Stephan Keereweer large

03.

DE GROTE DAG

Jullie gaan trouwen! Ik fotografeer op mijn eigen manier en weet mijn weg goed te vinden. Ik ga voor die momentjes, jullie verhaal!
Kort na de bruiloft stuur ik jullie alvast een kleine preview. De volledige reportage lever ik meestal binnen 4 – 6 weken op.

fotoshoot sunset

04.

TROUWALBUM

De reportage wordt in een online gallery opgeleverd. Jullie kunnen in deze online omgeving de foto’s selecteren voor het trouwalbum. Zodra de selectie klaar staat ga ik aan de slag. Je krijgt digitaal een proefdruk opgeleverd en zet ik samen met jullie de puntjes op de i. Na akkoord gaat het ontwerp naar de drukker.

knuffelen bruidsfotografie

05.

HET ZIT EROP!

Zodra ik het album heb opgeleverd zit onze samenwerking er op! Ongetwijfeld hebben we nog eens contact. Het blijft bijzonder dat ik op zo’n intieme dag jullie heb gevolgd: het schept een band :-).

feest bruiloft

De foto’s zijn echt prachtig geworden; warm, spontaan en creatief.


61048 Stephan Keereweer large
bruidsfotograaf groningen 007

MIJN STIJL

DOCUMENTAIR, MINDER GEPOSEER.

Al ruim twaalf jaar fotografeer ik bruiloften en ik heb inmiddels meer dan 450 bruiloften gefotografeerd.

Ik ben getraind om zonder regie een bruiloft vast te leggen. Ik ben die ‘fly on the wall’. Met mijn skills en creativiteit lukt het om op iedere locatie een uniek en onderscheidend beelden te maken.

Natuurlijk ontkom je (bijna) niet aan enkele geposeerde foto’s, zoals de groepsfoto’s of een korte fotoshoot van jullie samen.

Meestal lukt het om in relatief weinig tijd (30 minuten) een paar romantische óf stoere portretten van jullie samen te maken.


TRAININGEN & SKILLS

IK INVESTEER IN TRAININGEN EN IN DE BESTE APPARATUUR

Ik heb intensieve trainingen gevolgd van de beste trouwfotografen ter wereld. Bijvoorbeeld een driedaagse training van Two Mann Studios uit Canada. Jaarlijks bezoek ik de Fearless Conference en andere congressen.

Ik heb onder andere geleerd om niet alleen goede foto’s te kunnen maken in mooi licht, maar ook om op donkere locaties je eigen licht te kunnen maken. Ik neem altijd vier flitsers mee, vooral tijdens het feest ontkom je er niet aan om deze te gebruiken. En heel eerlijk: er zijn niet veel fotografen die dit (goed) kunnen.

Al die ervaring, trainingen en kennis levert niet alleen fantastische en unieke foto’s op van jullie bruiloft, maar heeft inmiddels ook meer dan 50  (internationale) awards opgeleverd!

Naast het investeren in kennis en skills fotografeer ik met de nieuwste en beste apparatuur. Ik beschik over drie identieke camera’s: mocht er één defect raken dan is er voldoende backup.

bruidsfotograaf amsterdam vergulde eenhoorn 042

Briljant, van voorbereiding op onze huwelijksdag tot oplevering van het album!

trouwfotograaf stephan keereweer 001 scaled e1705341232475

Een trouwfotograaf moet je voor 100% kunnen vertrouwen


Een trouwfotograaf kies je niet uit omdat hij die ‘ene’ foto na kan maken. Maar omdat je erop vertrouwt dat hij foto’s maakt die jullie verrassen. Dat sluit aan bij mijn doel als trouwfotograaf: bruidsparen blijven verbazen en verrassen en vooral nieuw werk blijven maken.

Prijslijst

Benieuwd naar mijn tarieven? Stuur een berichtje en je ontvangt mijn digitale prijslijst.

winnaar bruidsfotografie award 2023
degrotedag bruidsfotoaward 2020
fearless fotograaf
masters award

Bekijk enkele bruiloften die ik heb gefotografeerd.