De beste weergave van jullie trouwfoto's; het trouwalbum.

Het mooiste fotopapier, duurzame en sterke albums en de kleurweergave van jullie foto's zoals het was bedoeld.

Naast het fotograferen investeer ik ook veel tijd in de nabewerking van de foto's. De kleuren, het contrast en lokale aanpassingen; iedere foto gaat onder de loep. Ik werk daarom met een professionele en gekalibreerde monitor.

De professionele fotoafdrukken in het trouwalbum laten exact de kleurweergave zien zoals ik het had bedoeld. Niet alleen nu maar ook over twintig jaar.

WERKWIJZE

03

02

01

Oplevering!

Het ontwerp

Jullie favorieten foto's!

Nadat jullie het ontwerp akkoord hebben gegeven lever ik het ontwerp op aan de leverancier! De levertijd varieert per drukker tussen gemiddeld 3 - 6 weken.

Nadat ik jullie favoriete foto's heb ontvangen ga ik aan de slag met het ontwerp. Jullie ontvangen een digitaal proefdruk en krijgen gelegenheid om feedback te geven.

Jullie kiezen zelf de foto's uit, in de online gallery die je van mij krijgt opgeleverd kan je makkelijk de foto's selecteren die je graag terug wilt zien in jullie trouwalbum.

1

LETTERPRESS
ALBU
M

Een luxe trouwalbum afgewerkt met echt leder of linnen en een letterpress van jullie namen, eventueel in goud of zilver.

Luxe opbergcase

2

WOOD & LINNEN ALBUM

Hout en linnen, echt een te gekke combinatie van natuurlijke materialen. Het album en de doos kan worden gepersonaliseerd met gravering of een uv-print.

graveren of uv-print

3

LUXURY VELVET

ALBUM

Een luxe trouwalbum afgewerkt met velvet omslag en personalisatie door middel van een laser.

Hout & velvet

PRIJZEN

De luxe trouwalbums, inclusief ontwerp, zijn verkrijgbaar vanaf €400,- (i.c.m. bruidsfotografie). Stuur mij een berichtje voor de volledige prijslijst.

Maak een afspraak!

Ik heb diverse demo albums om te laten zien en natuurlijk alle kleurstaaltjes! De kwaliteit van het album en fotoafdrukken zal je verbazen!

PLAN EEN AFSPRAAK IN