trouwfotograaf gay wedding 040
|

Gerard & Gert / festivalbruiloft in eigen tuin!

Eindelijk! Ein-de-lijk twee mannen voor mijn lens! De afgelopen jaren heb ik al best vaak de liefde tussen twee vrouwen mogen vastleggen (eerste keer was in 2015, zie deze blog), maar nog niet eerder fotografeerde ik de liefde tussen twee mannen. Ik was echt enorm blij toen Gerard en Gert lieten weten dat ik hun bruiloft mocht fotograferen!

Gerard en Gert hadden behoorlijk uitgepakt: ze wonen op een heel fraai plekje, midden in de natuur. En hun tuin biedt absoluut genoeg ruimte en gezelligheid voor hun grootste wens: een festival bruiloft. Ze toverde letterlijk hun tuin om in een paradijs. Als je fan bent van kamperen, festivals, het leven en de liefde vieren: het wordt qua bruiloft niet veel beter dan dit. Er waren foodtrucks, cocktails, speciaalbiertjes, een espresso barretje en echt een echt ‘main-stage’ waarin de ceremonie plaats vond. Overal waren knusse hoekjes ingericht of versierd. Maar bovenal: er waren heel veel goede vrienden, vriendinnen en uiteraard familie uitgenodigd die er óók ontzettend veel zin in hadden!

Op een weiland naast het huis van het bruidspaar was er een complete camping ingericht. Gedurende de ochtend kwamen er steeds meer daggasten, sommige met een klein tentje de ander met een camper. Plek genoeg!

In de avond gingen de sfeerverlichting aan en daar was goed over nagedacht. Overal waren lampjes en werden de bomen uitgelicht: precies zoals op festivals. Wat een vibe, wat een tof en mooi stel en gezelschap. De liefde en al het geluk werd hier maximaal gevierd.

Vergelijkbare berichten