trouwfotograaf frankrijk 026
|

Mirte & Marieke | Bruidsfotografie in Frankrijk

Destination Wedding Trouwfotograaf

In 2014 had ik maar liefst twee bruiloften in het buitenland, begin augustus van dat jaar ging ik naar Tsjechië en eind augustus naar Frankrijk. Dat waren mooie leermomenten en leuke avonturen! Dit jaar kreeg ik door die ervaring wederom een aantal aanvragen voor het buitenland, helaas pasten die aanvragen niet in mijn agenda. Het leek er dan ook eventjes op dat ik dit jaar geen tripjes naar buitenland ging maken voor een bruiloft.  En toen namen Mirte en Marieke contact met me op :-).

Trouwen in Frankrijk

Half augustus werd ik benaderd voor hun bruiloft in Frankrijk. Ik had eerder dit jaar al een paar uurtjes voor ze gefotografeerd, in mei was hun burgerlijk huwelijk in Groningen. Ze lieten toen de plannen over Frankrijk al aan me weten. Ik reageerde uiteraard enthousiast en liet stiekem blijken dat het me wel heel tof leek om mee te gaan. Half augustus hakten Mirte en Marieke dan toch de knoop door; we nemen Stephan mee!

De bruiloft vond plaats op 10 oktober, maar voor een ‘destination wedding’ ben je natuurlijk iets eerder aanwezig. Vrijdag 9 oktober stapte ik dus in het vliegtuig en kwam later die middag aan bij de locatie in Frankrijk (Saint Georges la Pouge). Die avond hadden Mirte & Marieke de ontvangst van alle gasten gepland. Ik had uiteraard beloofd, omdat ik er toch al was, dat ook vast te leggen. Het was fantastisch weer! Een mooie zonsondergang en tijdens de ontvangst stond er een lekkere bbq klaar met biertjes, sangria en limonade. De avonden waren fris, maar daardoor waren knusse kleedjes, kampvuurtjes en marshmallows extra welkom!

De dag daarna was het tijd voor De Grote Dag. Dit was allemaal gepland op dezelfde locatie; Landhuis Maison Courbarien. Een locatie die voor bruiloften (nog) erg onbekend is. Het fungeert in het hoogseizoen als accommodatie voor gezinnen, een plek waar Mirte en Marieke al jaren vrijwilligerswerk voor doen (en daarom ook zo graag hun bruiloft hier wilden vieren).

Mirte en Marieke maakten zich klaar in een kamertje naast elkaar, ik kon dus vrijwel tegelijkertijd de voorbereidingen fotograferen. Hierna was het spannende moment; de ceremonie! De achtertuin van het landhuis was tijdelijk ingericht voor de ceremonie. Wat een mooie dag! 

Geniet van de foto’s! :-)

trouwfotograaf frankrijk 001 trouwfotograaf frankrijk 002 trouwfotograaf frankrijk 003 trouwfotograaf frankrijk 004 trouwfotograaf frankrijk 005 trouwfotograaf frankrijk 006 trouwfotograaf frankrijk 007 trouwfotograaf frankrijk 008 trouwfotograaf frankrijk 009 trouwfotograaf frankrijk 010 trouwfotograaf frankrijk 011 trouwfotograaf frankrijk 012 trouwfotograaf frankrijk 013 trouwfotograaf frankrijk 014 trouwfotograaf frankrijk 015 trouwfotograaf frankrijk 016 trouwfotograaf frankrijk 017 trouwfotograaf frankrijk 018 trouwfotograaf frankrijk 019 trouwfotograaf frankrijk 020 trouwfotograaf frankrijk 021 trouwfotograaf frankrijk 022 trouwfotograaf frankrijk 023 trouwfotograaf frankrijk 024 trouwfotograaf frankrijk 025 trouwfotograaf frankrijk 026trouwfotograaf frankrijk 027trouwfotograaf frankrijk 028 trouwfotograaf frankrijk 029 trouwfotograaf frankrijk 030

Vergelijkbare berichten