trouwen op schiermonnikoog bruidsfotografie 038
|

B & A / Trouwen op Schiermonnikoog!

Wat is het toch heerlijk om naar een waddeneiland te gaan voor een bruiloft. Ieder jaar fotografeer ik meerdere bruiloften op de waddeneilanden. Ik ben vaak te vinden op de eilanden Schiermonnikoog en Terschelling: toevallig zijn dat ook écht mijn eigen favorieten eilanden. Op Schiermonnikoog ging ik vroeger als kind vaak op vakantie, dus iedere keer als ik op Schiermonnikoog ben flitsen die mooie herinneringen aan me voorbij (het was het tijdperk van Bakker Klontje, ik ben benieuwd of je daar vroeger ook bent geweest!). En, aangezien we 40 minuten van Lauwersoog vandaan wonen gaan we ook ieder jaar wel tenminste een dagje naar Schier.

Daarnaast is ook het eiland Terschelling favoriet: samen met Elleke gaan we ieder jaar naar Oerol. Maar liefst 10 edities hebben we non-stop bezocht en op die manier is Terschelling voor ons echt een ‘verkerings-eiland’ geworden (ik heb Elleke op dit eiland ook ten huwelijk gevraagd!). Ook op dit eiland fotografeer ik ieder jaar 1 of 2 bruiloften!

Bruidsfotograaf Schiermonnikoog

Goed, terug naar Schiermonnikoog! De ‘Grote Dag’ van B & A. Als je iets graag wilt op je Schier en je bruiloft dan is het wel goed weer. Vooral als je gaat trouwen op het strand is een flinke wind niet ideaal, laat staan regen. Deze dag was in die zin echt perfect!

We begonnen die dag in een heerlijk huisje midden in het dorp. Voor de fotoshoot gingen we met de bakfiets wat verschillende plekjes bij langs om vervolgens te eindigen bij de trouwlocatie de Marlijn! Het gezelschap zat al klaar op het strand! En dat strand gingen we voorlopig ook niet meer af, ook het proosten, felicitaties, taart en borrel vond hier plaats. De borrel werd voortgezet in de Marlijn waar ook het diner en het feest plaats vond.

Het was echt een heerlijke dag, fietsend terug naar mijn hotel en ontwaken op het eiland: heerlijk! Enige nadeel, voor mij dan, was dat ik die de ochtend daarop met de eerste boot (07:30) weer naar het vasteland moest om een andere te gekke bruiloft vast te leggen.

Ik deel graag een selectie van mijn favoriete foto’s!

Vergelijkbare berichten