trouwen prinsehof groningen 012 scaled
| |

Emma & Tom / Trouwen in Prinsenhof Groningen

Twee jaar later en een zoontje rijker: eindelijk gingen Emma en Tom trouwen. Door corona werd de bruiloft 2 x uitgesteld. In de tussentijd werd Emma zwanger: ze begonnen hun trouwdag dus niet met hun tweetjes, maar samen met hun kersverse zoon :-)

Trouwen in Prinsenhof in Groningen

De ceremonie, receptie en het diner werd gevierd in het mooie Prinsenhof! Na het diner vertrokken we naar Floretin voor het feest. Erg fijne en mooie locaties die op een steenworp afstand liggen van ons huis.

Fotoshoot in de stad Groningen

De fotoshoot zouden we op de mooiste plekjes van Groningen doen (Hoge der A, Martinikerkhof, Noorderplantsoen). Maar helaas: het eerste deel van die dag deed het niets anders dan regenen. Ook tijdens die geplande fotoshoot. Gelukkig mochten we in het restaurant Florentin fotograferen en konden we ook nog even in de onderliggende parkeergarage terecht. Op het moment dat de dag ‘echt’ zou begonnen was het droog en is er geen druppeltje meer gevallen!

De dag kenmerkt zich door zoveel vreugde, goede speeches, heerlijk eten en een overvloed van wijnen en cocktails, haha! Wat een heerlijk en fijn gezelschap om mee te maken en vast te leggen.

Vergelijkbare berichten