beste bruidsfotograaf nederland 1

Ik was live op tv

beste bruidsfotograaf nederland 1

Vorige week donderdag werd bekend dat ik op de 2e plek van de Masters of Wedding Photography was geëindigd (zie ook ‘2de plek beste trouwfotograaf Benelux’). Oftewel: de 2e beste trouwfotograaf van de Benelux. Het was voldoende aanleiding voor een interview en een heel mooi artikel op RTV Noord. Maar vervolgens werd ik ook uitgenodigd om live aan tafel aan te schuiven bij ‘Noord vandaag’. Nu sta ik liever achter de camera dan er voor, maar zo’n kans mag je natuurlijk niet weigeren. Meer dan zes minuten spreektijd in een programma die maar 22 minuten duurt: wauw. Er worden leuke vragen gesteld en we bekijken enkele foto’s die het afgelopen jaar hebben gewonnen.  Na de uitzending kreeg ik honderden leuke en lieve reacties van bruidsparen die ik heb gefotografeerd (of nog ga fotograferen), vrienden, oude bekende en familie. Al met al een intense ervaring waar ik erg dankbaar voor ben! Dank dus aan alle bruidsparen die voor mijn lens durfde te staan, Christiaan van de Masters of Wedding Photography die het persbericht uitgaf aan o.a. RTV Noord en natuurlijk RTV Noord die mij deze kans gaf! Wauw!

Het artikel en het item kan je hier terug vinden: https://www.rtvnoord.nl/nieuws/884985/groningse-fotograaf-is-bijna-de-beste-trouwfotograaf-van-de-benelux

De volledige uitzending kan je hier terug vinden: https://www.rtvnoord.nl/tv/aflevering/noord-vandaag/18ED83542CBBC5D4C12587820042ED87

Vergelijkbare berichten