bruidsfotograaf_groningen-39

Tara & Michel | Bruidsfotografie Groningen

Tara en Michel kennen we al, toch? Eind februari fotografeerde ik een loveshoot van dit leuke stel. En 6 september was hun grote dag. In hartje Groningen. Voor het eerst dat ik tijdens een bruiloft de stad niet verlaat. Aangezien een vrijdag in Groningen vrij druk is, was het dan ook enigszins lastig om een logistieke planning te maken. Als bruidspaar mag je overal je auto wel parkeren, maar ik paste niet in hun piepkleine rode Fiat 500. Ik verruilde dan mijn auto ook snel voor mijn eigen fiets, die ik de avond daarvoor al ergens in de stad had geparkeerd. Mijn koffer met camera-apparatuur paste gelukkig wel in de Fiat. De bruidsfotograaf per fiets dus.

Al met al heeft de hele bruiloft in een omtrek van, ik vermoed, 1 km afgespeeld. Tara en Michel wonen in hartje Groningen, daar waar de dag begon. Hierna vertrokken we naar het Noorderplantsoen om vervolgens ook het Cibogaterrein even te bezoeken. En heeeel toevallig stond de supergave oude silo open en mochten we daar ook wat foto’s maken. Normaal gesproken is die niet zomaar toegankelijk voor publiek (overigens leuk om een stukje historie mee te krijgen over die silo, zie hier en ik heb daar begin dit jaar nog gefotografeerd voor de band Elle Alpha, zie hier). Al met al bekende locaties dus. Op 1 plekje na: het gemeentehuis van Groningen waar Tara en Michel deze dag trouwden. Bizar maar waar; hier was ik nog niet eerder geweest.  Toch wel erg gaaf als je met je Fiat 500 op de drukbezochte Grote Markt aan komt rijden!

Na de ceremonie vertrokken we naar Prinsenhof voor een borrel en een overheerlijke bruidstaart. Het diner vond plaats in Restaurant Voilà, een plek waar ik zelf ook regelmatig kom, zie hier). Hier werd uitgebreid gegeten en er werden heerlijke wijnen gedronken. ’s Avonds was het feest in restaurant Tapasco, een tapasrestaurant. Daar werd dus niet alleen gefeest en gedronken maar ook gesnoept van heerlijke hapjes. Het was een prachtige bruiloft op één van de mooiste dagen van september!

Een lijstje van alle gave locaties en leveranciers:

– Kleding, zowel Michels pak en schoenen en Tara haar jurk en schoenen, Sterenborg bruidsmode in Siddeburen
– Trouwringen, Nobilia in Utrecht
– Bloemen, Bloemenatelier Jan van der Heijden in Roden
– Auto, Johannes Dijkstra in Sneek
– Locatie diner: Restaurant Voila
– Lunch, Te Brugge, Groningen
– Locatie feest, Tapasco, Groningen
– Bruidstaart & receptie: Prinsenhof Groningen
– Corsages: Back to Style, Groningen

Bruidsfotograaf Groningen  | De Grote Dag bruidsfotografiebruidsfotograaf_groningen-2bruidsfotograaf_groningen-3bruidsfotograaf_groningen-4bruidsfotograaf_groningen-5bruidsfotograaf_groningen-6bruidsfotograaf_groningen-7bruidsfotograaf_groningen-8bruidsfotograaf_groningen-9bruidsfotograaf_groningen-10bruidsfotograaf_groningen-11bruidsfotograaf_groningen-12bruidsfotograaf_groningen-14bruidsfotograaf_groningen-15bruidsfotograaf_groningen-16bruidsfotograaf_groningen-17bruidsfotograaf_groningen-18bruidsfotograaf_groningen-19bruidsfotograaf_groningen-20bruidsfotograaf_groningen-21bruidsfotograaf_groningen-22bruidsfotograaf_groningen-23bruidsfotograaf_groningen-24bruidsfotograaf_groningen-25bruidsfotograaf_groningen-26bruidsfotograaf_groningen-27bruidsfotograaf_groningen-28bruidsfotograaf_groningen-29bruidsfotograaf_groningen-30bruidsfotograaf_groningen-31bruidsfotograaf_groningen-32bruidsfotograaf_groningen-33bruidsfotograaf_groningen-34bruidsfotograaf_groningen-35bruidsfotograaf_groningen-36bruidsfotograaf_groningen-37bruidsfotograaf_groningen-38bruidsfotograaf_groningen-39bruidsfotograaf_groningen-40bruidsfotograaf_groningen-41bruidsfotograaf_groningen-42bruidsfotograaf_groningen-43bruidsfotograaf_groningen-44bruidsfotograaf_groningen-45bruidsfotograaf_groningen-46bruidsfotograaf_groningen-47bruidsfotograaf_groningen-48bruidsfotograaf_groningen-49bruidsfotograaf_groningen-50bruidsfotograaf_groningen-51bruidsfotograaf_groningen-52bruidsfotograaf_groningen-53bruidsfotograaf_groningen-54bruidsfotograaf_groningen-55bruidsfotograaf_groningen-56bruidsfotograaf_groningen-57bruidsfotograaf_groningen-58bruidsfotograaf_groningen-59bruidsfotograaf_groningen-60

Vergelijkbare berichten