bruidsfotografie_friesland-24

Grietje & Henri | Bruiloft in Bears & Mantgum

Al eerder schreef ik over Grietje en Henri, in mei dit jaar fotografeerde ik hen samen op de plek waar Grietje ten huwelijk is gevraagd (bekijk de loveshoot hier). Twee maanden later was hun huwelijk, in hartje zomer. En ook daar was ik uiteraard bij!

De bruiloft vond op twee prachtige locaties plaats. Locaties waar ik wel iets meer mee heb: ik ben namelijk deels opgegroeid in deze omgeving. Het burgerlijk huwelijk was in Uniastate in Bears. Uniastate is eigenlijk een stalen reconstructie van een State die in 1756 werd gesloopt. Achteraf vinden we dat dan weer in jammer, dus in 1998 werd de stalen reconstructie geplaatst. Het grappige is dat ik bij de bouw van deze State voor een klein deel aanwezig was; de toren werd namelijk door een grote Chinook helikopter geplaatst. Een aardig spektakel waar ik destijds getuige van was. Grappig om hier dan 15 jaar later een bruiloft te fotograferen! Het heeft geen dak, dus je moet echt mazzel hebben met het weer. En dat hadden Grietje & Henri, het was een warme zomerse dag.

Het kerkelijk huwelijk was in Mantgum. Vrijwel naast die kerk wonen mijn ouders waar ik circa 12 jaar heb gewoond. Een kerk waar ik zelf nooit kwam en van binnen eigenlijk nooit goed had bekeken. En ik besef nu pas hoe mooi die kerk eigenlijk is :).

bruidsfotografie_friesland-1bruidsfotografie_friesland-2bruidsfotografie_friesland-3bruidsfotografie_friesland-4bruidsfotografie_friesland-5bruidsfotografie_friesland-6bruidsfotografie_friesland-7bruidsfotografie_friesland-8bruidsfotografie_friesland-9bruidsfotografie_friesland-10bruidsfotografie_friesland-11bruidsfotografie_friesland-12bruidsfotografie_friesland-14bruidsfotografie_friesland-15bruidsfotografie_friesland-16bruidsfotografie_friesland-17bruidsfotografie_friesland-18bruidsfotografie_friesland-19bruidsfotografie_friesland-20bruidsfotografie_friesland-21bruidsfotografie_friesland-22bruidsfotografie_friesland-23bruidsfotografie_friesland-24bruidsfotografie_friesland-25bruidsfotografie_friesland-26bruidsfotografie_friesland-27bruidsfotografie_friesland-28bruidsfotografie_friesland-29bruidsfotografie_friesland-30bruidsfotografie_friesland-31bruidsfotografie_friesland-32bruidsfotografie_friesland-33bruidsfotografie_friesland-34bruidsfotografie_friesland-35bruidsfotografie_friesland-36bruidsfotografie_friesland-37bruidsfotografie_friesland-38bruidsfotografie_friesland-39bruidsfotografie_friesland-40bruidsfotografie_friesland-41

 

Vergelijkbare berichten