stockholm_travel-1
|

Stockholm en de Sigma 35 1.4

Begin maart ben ik samen met Elleke voor een paar dagen naar Stockholm geweest. We kwamen daar niet zo zeer voor de stad zelf, we zochten de broer van Elleke en zijn vriendin op, zij wonen en werken sinds december in deze mooie en grote stad. Ik had de week voordat we vertrokken net een nieuwe lens gekocht, de Sigma 35mm 1.4. Een lens die eind 2012 op de markt kwam en al snel fantastische recensies kreeg waar Canon en Nikon niet tegenop kunnen. Het is een lens die niet kan inzoomen, er is continu maar 1 brandpuntafstand. Daar werk ik graag mee vanwege de mooie scherpte en lichtgevoeligheid. Omdat ik een beperkte hoeveelheid aan bagage mee kon nemen (Ryanair) heb ik mijn camera meegenomen met alleen deze nieuwe lens. En het is me echt heel goed bevallen! Een kleine impressie van de stad en omgeving:

stockholm travel 2stockholm travel 3stockholm travel 4stockholm travel 5stockholm travel 6

stockholm travel 8

stockholm travel 7
Huh? Een foto van Stephan himself? Yes! Elleke maakte deze mooie foto :-)

stockholm travel 9stockholm travel 10stockholm travel 11stockholm travel 12stockholm travel 13
stockholm travel 14stockholm travel 15stockholm travel 16stockholm travel 17stockholm travel 18stockholm travel 19stockholm travel 20stockholm travel 21

Vergelijkbare berichten