leonie_jurriaan_bruidsfotografie_groningen-14

Bruidsfotografie Roden | Leonie & Jurriaan

Leonie en Jurriaan trouwden in Roden, een dorpje in Drenthe. Echter, Leonie en Jurriaan wonen en werken in de omgeving van Utrecht. Ik kom het vrij vaak tegen dat bruidsparen, opgegroeid in de buurt van Groningen en later zijn verhuisd naar de randstad, er toch voor kiezen om in de omgeving van de ‘roots’ te trouwen. Lekker dichtbij het ouderlijk vertrouwde huis en een omgeving waar je vroeger als kind veel avonturen hebt beleefd. Net zoals Leonie & Jurriaan dus :-). En het grappige is; Leonie heeft vroeger bij mijn vriendin in de klas gezeten. De tijd dat ze nog fantaseerden over de trouwjurk die ze aan zouden trekken als ze later groot zijn, je kent het wel. En voor Leonie was het dus zover op 15 juni 2013 :-).

De fotoshoot van Leonie en Jurriaan vond plaats in de buurt van de locatie waar die middag de receptie plaatsvond; Brasserie Mensinge gelegen naast het museum Mensinge (mooie locatie!). Daarna zijn we nog even naar het bos in de buurt van Roden gegaan.

Leonie en Jurriaan trouwden daarna in de Catharinakerk in Roden. Echt een fantastisch mooie kerk om te fotograferen; groot, veel licht en authentiek. Vooral de eerste eigenschap hadden Leonie en Jurriaan wel nodig; poeh, wat een boel mensen woonde deze ceremonie bij. Grappig om te zien dat de vier ceremoniemeesters (die het echt bijzonder goed deden) toch ook een beetje verbaasd waren over de lengte van de erehaag.

Na de ceremonie was het tijd voor taart, prossecco en de felicitaties van de vele daggasten. Voor mij zat het er hierna ook alweer op en vertrok ik die avond nog naar de jaarlijkse traditie van mij en mijn vriendin, ons favoriete festival; OEROL! :D

leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 1leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 2leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 3leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 4leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 5leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 6leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 7leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 8leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 9leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 10leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 11leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 12leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 14leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 17leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 18leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 19leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 20leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 21leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 22leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 23leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 24leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 25leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 26leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 27leonie jurriaan bruidsfotografie groningen 28

 

Vergelijkbare berichten