bruidsfotograaf groningen 19
|

Sorina & Anne | Bruidsfotografie Paalkoepel Groningen

Sorina en Anne, ze trouwden afgelopen zomer op mooie plekjes in Groningen! Ze wonen samen in Amsterdam, maar vooral Anne heeft veel familie en vrienden wonen in Groningen. De keuze was voor hen dus snel gemaakt; ze trouwden in Groningen. Voor Sorina moest de familie iets meer reizen; haar roots liggen in Roemenië.

De voorbereidingen van deze dag vond plaats in het Familiehotel Patserswolde, het hotel is vlakbij de trouwlocatie van de dag: de Paalkoepel. Pas tijdens de ceremonie ontmoeten Anne en Sorina elkaar voor het eerst. Het was een warme dag, er werd dus lekker buiten getrouwd. Gelukkig bleef het tijdens de ceremonie droog, echter leek het er volgens Buienrader op dat de fotoshoot deels in het water zou vallen. Normaliter bemoei ik me op de dag niet zoveel met de planning, maar het leek me nu wel heel handig om zo snel mogelijk te starten met de shoot. En yes, we hielden het tijdens de shoot redelijk droog en de paar druppels vingen we op met paraplu’s. In precies een uurtje lukt het om genoeg toffe foto’s te maken en konden Anne en Sorina weer aanhaken bij hun dierbare familie en vrienden.

Die avond brak de zon weer door! De Paalkoepel ligt aan het Paterswoldsemeer, een zonsondergang in de buurt van water doet het altijd goed, we maakte dus nog snel een paar foto’s als bonus :-). En dan het feest! Een lekkere band die goede dansbare klassiekers speelde maakte al snel het feest in veel mensen los. Een heerlijke afsluiter van deze dag!

Ik deel graag met jullie mijn favoriete foto’s van deze mooie dag!

bruidsfotograaf_groningen-1 bruidsfotograaf_groningen-2 bruidsfotograaf_groningen-3 bruidsfotograaf_groningen-4 bruidsfotograaf_groningen-5 bruidsfotograaf_groningen-6 bruidsfotograaf_groningen-7 bruidsfotograaf_groningen-8 bruidsfotograaf_groningen-9 bruidsfotograaf_groningen-10 bruidsfotograaf_groningen-11 bruidsfotograaf_groningen-12 bruidsfotograaf_groningen-13 bruidsfotograaf_groningen-14 bruidsfotograaf_groningen-15 bruidsfotograaf_groningen-16 bruidsfotograaf_groningen-17 bruidsfotograaf_groningen-18 bruidsfotograaf_groningen-19 bruidsfotograaf_groningen-20 bruidsfotograaf_groningen-21 bruidsfotograaf_groningen-22 bruidsfotograaf_groningen-23 bruidsfotograaf_groningen-24 bruidsfotograaf_groningen-25 bruidsfotograaf_groningen-26 bruidsfotograaf_groningen-27 bruidsfotograaf_groningen-34 bruidsfotograaf_groningen-28 bruidsfotograaf_groningen-29 bruidsfotograaf_groningen-30 bruidsfotograaf_groningen-31 bruidsfotograaf_groningen-33 bruidsfotograaf_groningen-35 bruidsfotograaf_groningen-32

Vergelijkbare berichten