roxy evert tuinbruiloft bruidsfotografie 9

Roxy & Evert | Tuinbruiloft in Friesland

Op de grote dag van Canadese Roxy en Friese Evert had ik weer eens een internationaal gezelschap voor de lens. En dat gewoon in de achtertuin van de ouders van bruidegom Evert in hartje Friesland. Klinkt geniaal hè? Dat was het ook! Roxy komt dus uit Canada en woont daar nu samen met de van oorsprong Friese Evert. Maar trouwen wilden ze graag op het Hollandse platteland. Het was een bijzondere, persoonlijke en unieke bruiloft. Wat wil je nog meer? 

Om te beginnen wilden Roxy en Evert goede foto’s :-). En vooral met herkenbare Nederlandse tintjes. De molen kan in zo’n rijtje natuurlijk niet missen. Maar ook een ‘klinkerweg’ moest op de foto. Dat was voor Canadese Roxy namelijk iets wat ze in eigen omgeving nooit / zelden tegenkomt en is daardoor voor haar juist zo herkenbaar en typisch Nederlands.

De ceremonie vond dus plaats in de tuin van de ouders van Evert. Aan werkelijk alles was gedacht: een professionele tent, een geluidsinstallatie, mooie stoeltjes, de perfecte aankleding en catering die naast een erg fijne Indonesische maaltijd ook gewoon poffertjes en boerenkool verzorgde (en later die dag bitterballen – hoe Hollands wil je het hebben). De ceremonie was heel persoonlijk. Evert en Roxy hadden de beste vriend van Evert hiervoor gevraagd en die deed dat fantastisch. Er werd die dag namelijk niet officieel getrouwd, dat hadden Roxy en Evert eerder die week al gedaan. Op de dag werd vooral veel gelachen, maar ook gehuild en geknuffeld. Samen met die persoonlijke ’touch’ een perfecte bruiloft om te fotograferen en dat allemaal in de achtertuin van je ouders… Kijk mee naar mijn favoriete foto’s van de dag en beleef het zelf :-)

roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-42 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-1 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-2 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-3 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-4 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-5 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-6 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-7 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-8 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-9 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-10 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-11 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-12 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-13roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-1-2 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-14 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-15 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-16 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-17 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-18 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-19 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-20 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-21 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-22 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-24roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-23 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-25 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-26 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-27 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-28 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-29 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-30 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-31 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-32 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-34 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-35 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-36 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-37 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-38 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-39 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-40 roxy_evert_tuinbruiloft_bruidsfotografie-41

Vergelijkbare berichten