bruidsfotograaf bakkeveen nieuw allardsoog 001

Preview Maud & Floris / Trouwfotograaf Nieuw Allardsoog

Afgelopen zaterdag was echt de grootste emotionele achtbaan ooit.

De tranen vloeiden tijdens de ceremonie, want die was zo prachtig en intens. Het leven en de liefde werden op hun allerbest gevierd. Wat een euforie en genot om te fotograferen, ik ben volledig in mijn element.

Tijdens het voorgerecht viel de stroom uit. Een rookpluim. De barbecue stond aan, denk je dan.

Tot het keukenpersoneel naar buiten komt. Hun blik verraadt dat er iets aan de hand is. De rook rook ook anders dan een barbecue.

Het heeft echt tijd nodig om te beseffen dat er voor je neus een pand in vlammen opgaat. Dit gebeurde echt.

Het volledige gezelschap van circa 85 mensen was er kapot van. De 70 avondgasten werden geannuleerd. Even wist niemand zich raad: ‘Wat nu?’. Een andere locatie? Iedereen naar huis? Maar je staat daar, met je beste familie en vrienden. En vrijwel niemand kon een kant op omdat al hun kostbaarheden in de trouwlocatie lagen…

100 meter verderop is er nog een zaaltje. Er wordt gezorgd dat er weer wat te drinken is. Er wordt gepraat, geknuffeld, gehuild.

Een auto vol met frietjes en garnituur wordt bezorgd. Er wordt muziek gemaakt, want de bruidegom en de vriendenclub zijn onder andere de bandleden van Groove Department.

Het bruidspaar begint te dansen. Meer mensen beginnen muziek te maken. Er ontstaat een feest. En niet zomaar een feest, het dak gaat er figuurlijk echt vanaf.

De achtbaan is compleet. Het duurt meer dan 24 uur voordat de adrenaline weer uit mijn lijf is. Pfff. Wat een dag.

Ik deel alvast een kleine preview.

Vergelijkbare berichten