trouwfotograaf kasteel wijenburg 007

Mijn inzendingen voor Bruidsfotoaward 2018!

De afgelopen vier jaren heb ik meegedaan met de Bruidsfoto Award! Vanuit alle duizenden inzendingen werd ik ieder jaar minimaal 1x genomineerd en maar liefst drie jaar achtereenvolgens won ik ook daadwerkelijk de bruidsfotoaward (ben je benieuwd welke beelden afgelopen jaren zijn genomineerd of hebben gewonnen? Bekijk dan deze pagina). Ook dit jaar ga ik weer een aantal van mijn favoriete foto’s inzenden, niet eens zo zeer omdat ik perse op dat podium wil staan, maar ook omdat het mijn werk net wat spannender maakt! En wat ook meespeelt; bruidsparen vinden vaak leuk! Een fotograaf die actief is met awards is ook kritisch bezig met zijn eigen werk; de afgelopen vier jaar is het niveau gigantisch gestegen en als je echt kans wilt (blijven) maken moet je meegroeien! Ik ben erg blij met de foto’s die ik dit jaar kan en mag inzenden, ik deel ze graag met jullie! Dat heb ik niet eerder gedaan maar leek me een leuke ’teaser’.  Begin volgend jaar wordt bekend of ik weer geluk heb om genomineerd te worden, vanaf dat moment mag er gestemd worden. In juni 2019 is de uitreiking! :-)

En mocht ik deze keer niet worden genomineerd; ook prima, dan blijft het enkel bij deze blog. En ach, een aantal van onderstaande beelden hebben al internationale erkenning gekregen met een Masters award of Fearless, ook echt niet verkeerd! :D

trouwfotograaf kasteel wijenburg 011 trouwfotograaf kasteel wijenburg 009 trouwfotograaf kasteel wijenburg 010 trouwfotograaf kasteel wijenburg 007 trouwfotograaf kasteel wijenburg 008 trouwfotograaf kasteel wijenburg 006 trouwfotograaf kasteel wijenburg 004 trouwfotograaf kasteel wijenburg 005 trouwfotograaf kasteel wijenburg 001 trouwfotograaf kasteel wijenburg 003 trouwfotograaf kasteel wijenburg 002

 

Vergelijkbare berichten