trouwen kruimel gasselte fotograaf 003
|

Preview Marla & Jesper | Bruidsfotografie de Kruimel

trouwen kruimel gasselte fotograaf 004

In 2016 was Marla mee als ‘hulpje’ tijdens de fotoshoot; haar broer trouwden en ik legde die dag vast. Marla was zo onder de indruk dat ze na het aanzoek mij vrij vlot een berichtje stuurde of ik nog beschikbaar was. De lat lag hoog, want we gingen onder andere naar dezelfde locatie voor de fotoshoot als die van haar zus. En Marla wilde graag wel iets anders. Naast dat het een fantastische dag was hebben we denk ik ook een paar unieke foto’s weten te maken :-). Ik deel alvast een kleine preview!

trouwen kruimel gasselte fotograaf 001 trouwen kruimel gasselte fotograaf 002 trouwen kruimel gasselte fotograaf 004 trouwen kruimel gasselte fotograaf 005 trouwen kruimel gasselte fotograaf 006 trouwen kruimel gasselte fotograaf 007 trouwen kruimel gasselte fotograaf 008trouwen kruimel gasselte fotograaf 003

Vergelijkbare berichten