bruidsfotograaf schiermonnikoog trouwen 014
|

Lieke & Pieter / Trouwen op Schiermonnikoog

Wat een dag, wat een dag! Sowieso is de start van een bruiloft op Schiermonnikoog altijd anders dan hier op het vasteland. De ochtend beginnen met een bootovertocht, in de verte één van je favoriete waddeneiland zien liggen en de ziltige geur van de waddenzee. Laat staan dat je gedurende de dag met je fiets over de schelpenpaadjes fietst door de duinen en de bossen van Schiermonnikoog. Ik voel mij echt vereerd als mensen mij meenemen naar een waddeneiland (dit jaar maar liefst 2 bruiloften op Schiermonnikoog en 1 op Terschelling, echt te gek!).

Maar laten we het niet teveel romantiseren, want je moet je ook voorstellen dat ik met mijn zware apparatuur rond sjouw, met tegenwind vooruit probeer te komen, ik iets meer stress heb omdat ik een boot moet zien te halen (ben ook altijd een uur te vroeg op de haven, haha) en aan het einde van de lange dag uiteindelijk in een hotel beland in plaats van in mijn eigen bed. Laatst genoemde heeft toch wel mijn voorkeur. Vervolgens ga ik de dag daarna altijd weer in alle vroegte terug naar het vasteland omdat ik er ook graag voor mijn gezin wil zijn.


Trouwen op Schiermonnikoog


Enfin, deze dag op Schiermonnikoog was subliem. De liefde werd intens gevierd. De speeches waren persoonlijk en zo oprecht. Het is een genot om als fotograaf hierbij te mogen zijn. Het applaus na het ja-woord deed pijn aan mijn oren en was voelbaar. De liefde werd hier echt maximaal gevierd met de beste vrienden en familie van dit bruidspaar. Een pareltje om vast te leggen en hopelijk een pareltje om te zien!

Vergelijkbare berichten