trouwfotograaf italie toscane 038
| |

Laura & Matthijs / trouwen in Toscane

Trouwen in Italie, dat doe je niet zomaar. Het is soms een lang gekoesterde droom die je wilt laten uitkomen. Voor Laura en Matthijs was dat absoluut het geval. Met hun dierbaarste familie en vrienden het leven en de liefde vieren en dat in Italie. Want, Laura en Matthijs zijn verliefd op Italie. Het liefste willen ze daar over een aantal jaren ook naar toe emigreren.

Trouwen op Borgo della Meliana

Dit was een bruiloft waar iedereen intens van genoot, meeleefde en feestte. Waar je dit gezelschap ook had neergezet, het was sowieso een fantastische dag geworden. Maar toevallig vond dit allemaal plaats in het mooie Toscane op een prachtige locatie: Borgo della Meliana.

Helaas had ik zelf behoorlijk veel vertraging in mijn vliegreis naar Italie; die vetrok namelijk niet, er was een staking in italie. Uiteindelijk ben ik op de dag van de bruiloft (een dag later dan gepland) rond 10:00 in de ochtend op de locatie aangekomen. Na een dag en een nacht reizen was ik gelukkig op tijd om de bruiloft van begin tot eind te fotograferen. Gelukkig maar, want ik had dit voor geen goud willen missen!

Vergelijkbare berichten