fearless split full

Fearless Conference 2018 – Kroatië

fearless split full

Afgelopen week was ik in Kroatië voor de Fearless Photographers conferentie. Met maar liefst 200 andere trouwfotografen ‘veroverde’ we het mooie plaatsje Split voor twee dagen inspiratie, nieuwe ingevingen, ontmoetingen en vooral heel veel nieuwe energie! En dat komt goed uit; eind volgende week start voor mij het trouwseizoen alweer! :-)

Ik had een dag ‘over’ om de omgeving van Split een beetje te leren kennen; veel foto’s heb ik niet gemaakt, wel heb ik met veel andere fotografen gesproken en vooral genoten :-). Hieronder een kleine impressie!

 

fearless split 001 fearless split 002 fearless split 008fearless split 003 fearless split 004 fearless split 005 fearless split 006 fearless split 007fearless split 001 2

Vergelijkbare berichten