bruidsfotograaf paalkoepel groningen 015
| |

Preview Nadia & Martin | Bruidsfotograaf Paalkoepel Groningen

bruidsfotograaf paalkoepel groningen 015

Nadia haar leven heeft als standplaats Amerika. Tijdens haar studie in Nederland raakte ze verliefd op Martin. En ze koos ervoor om in Nederland te blijven en samen te wonen met Martin en precies zoals een sprookje hoort te gaan; Martin vroeg Nadia ten huwelijk! :-)

Een bijzondere dag, waar de ouders en broer van Nadia naar Nederland reisde zodat er ze erbij konden zijn.

En hoe typische Nederlands was deze dag? Precies op het moment dat we begonnen met de fotoshoot, nabij een typische Nederlandse windmolen, begon het (typisch) te regenen. Het heeft de beelden eigenlijk alleen maar meer goed gedaan. We kozen uiteindelijk, na een paar foto’s in de regen, naar onderdak in de natuur waar het bladendek van de bomen ons droog hielden. En in de avond maakte we alles goed met een enigzins bewolkte maar fantastische zonsondergang.

Geniet van deze preview!

bruidsfotograaf paalkoepel groningen 001 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 003 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 004 bruidsfotograaf paalkoepel groningen bruidsfotograaf paalkoepel groningen 019 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 018 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 011 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 012 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 013 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 015 bruidsfotograaf paalkoepel groningen 016

Vergelijkbare berichten