NL Top 10 2
|

2e plek beste fotograaf Nederland 2023

Het is toch niet te geloven, ik ben wéér de één na beste trouwfotograaf van de Benelux. Haha!

Weten jullie nog? In 2022 werd ik ook de ‘één na beste’ van 2021. Ik werd toen o.a. uitgenodigd om live aan te schuiven bij RTV Noord, kreeg ik een item op OOGTV en stond ik in meerdere kranten, zie ook deze blogpost.

Vorige week donderdag, 11 januari ’24, werd de 4e ronde van 2023 Masters of Wedding Photography bekend gemaakt. En warempel, weer won ik met maar liefst drie foto’s! In totaal won ik in 2023 12 awards: dat leverde dus weer die 2e plek op!!

Het blijft best gek om op die 2e plek te komen staan, want er doen echt hele goede trouwfotografen mee aan deze wedstrijd. Dit jaar deden er in totaal maar liefst 450 fotografen mee, werden er ruim 11.000 foto’s ingezonden en werden er 364 awards uitgereikt. En ik kreeg dus meer awards toegeschreven dan die andere 448 trouwfotografen. Dat is toch best netjes?

Naast de erkenning van bruidsparen (wauw, we zijn zo blij met de foto’s) is dit natuurlijk ook onwijs tof om voor elkaar te krijgen. Na meer dan 12 jaren bruiloften te fotograferen zit ik er nog steeds écht lekker in! :-)

Ik ben heel benieuwd wat 2024 gaat brengen!

Vergelijkbare berichten