Twee keer genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2017!

17 januari 2017

Wellicht begint het je al te vervelen, maar ik heb wederom ‘awardnieuws!’.

De afgelopen twee jaar mochten jullie op één genomineerde foto stemmen voor de Bruidsfoto Award. Ik won toen beide jaren, in 2015 de publieksprijs en in 2016 de vakprijs. Eigenlijk best bizar dat ik twee jaar op een rij die award won. Maar 2017 lijkt ook niet verkeerd te starten! Ik ben dit keer maar liefst twee keer genomineerd. Voor jullie is dat qua stemmen leuker: vond je de aflopen twee jaar slechts één foto van mij in één categorie, dit jaar ben ik dus in twee categorieën te vinden met twee compleet verschillende foto’s! :D

Ik zou het uiteraard weer heel gaaf vinden als jullie ook je stem uit brengen! Om te stemmen moet je alle 8 categorieën even bekijken en per categorie op twee foto’s stemmen. Mijn foto’s vind je in de categorie ‘Family & Friends’ en ‘Bruiloft in beeld’ :-).

Ga naar website van bruidsfoto & film award om te stemmen: http://www.bruidenbruidegom.nl/bffa/stemmen/

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften