trouwalbum_vintage-1

In 2013 bood ik twee verschillende albums aan, het basis album en de luxe. Dit zijn prachtige albums maar het is natuurlijk wel zo leuk om voor 2014 weer iets extra’s aan te kunnen bieden. Daarom heb ik het vintage album toegevoegd. Een strak, handgebonden album met dikke fotobladen. Het album en de bewaardoos is gemaakt van linnen, een natuurlijk materiaal met een mooie vintage uitstraling. Het album is in 11 kleuren verkrijgbaar. Standaard lever ik het album aan in een formaat van 30 x 30 cm met een luxe bewaardoos, maar een groter formaat is natuurlijk ook mogelijk. Op de voorzijde van het album en de bewaardoos worden de namen van het bruidspaar geperst.

trouwalbum_vintage-2trouwalbum_vintage-3trouwalbum_vintage-4trouwalbum_vintage-5trouwalbum_vintage-6trouwalbum_vintage-7

trouwalbum_vintage-1-2

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Het vintage trouwalbum bood ik al een tijdje aan, maar de leverancier biedt sinds kort dit album met een nieuwe kleur linnen en gekleurde embossing. Ik vond het persoonlijk zo’n gave update dat ik er meteen een demo van heb besteld. De gekleurde letters zijn alleen mogelijk i.c.m. met deze kleur linnen. Bij de andere kleuren linnen worden de letters alleen geperst en niet gekleurd, zie hier voorbeelden. […]

Reacties zijn gesloten.