canon5dIII

Twee nieuwe vriendjes!

Ik wou eigenlijk een heel leuk verhaaltje schrijven over mijn twee nieuwe vriendjes, maar ik merkte al snel dat het een veelte technische en bruiloft-onvriendelijk-verhaal werd. Daarom alleen een mooi plaatje van mijn nieuwe vriendjes zonder teveel uitleg. Een Canon 5D mark III en de Canon 70 – 200 2.8 IS USM II. Zie je, alleen al door het benoemen van het type camera en lens wordt het onbegrijpelijk ;-). In ieder geval; hier gaan wij (de bruidsparen die ik ga fotograferen) en ik ontzettend blij van worden! Niet van de verschijning (ik ben eigenlijk helemaal niet zo fan van die opvallende witte lens), maar van de onweerstaanbare scherpte, kwaliteit en mogelijkheden :-). En voor de kenners; nee, deze lens gaat niet mijn vijftal primes vervangen, die blijf ik ook gewoon gebruiken!

Vergelijkbare berichten