bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 007
|

Preview Lara & Rick | Bruidsfotografie Slot Zuylen in Utrecht & Ketelhuis

Trouwen in Slot Zuylen

Lara en Rick, al in september 2017 stuurde ze een mailtje met de vraag of ik beschikbaar was voor hun bruiloft op 1 juni 2019. En yes, dat was ik! Lara en Rick waren er vroeg bij, en gelukkig maar, want dit had ik niet willen missen! Ze trouwden in Slot Zuylen in Utrecht. Een kasteel in de omgeving waar ik zelf vroeger ook regelmatig kwam; mijn ouders zijn hier vlakbij opgegroeid en mijn opa’s en oma’s hebben altijd in Oud Zuilen gewoond. Ik blijf het een bijzondere plek vinden; de laatste keer dat ik in dit kasteel was gingen we picknicken met mijn oma :-). ⠀

Trouwfeest in Centraal Ketelhuis

Die avond werd er gegeten en gedanst in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Na het diner gingen we nog even een paar foto’s maken met het mooie licht. Ik had echt het gelukkigste bruidspaar voor mijn lens én het mooiste licht (op de warmste dag ooit gemeten op 1 juni).⠀

Nadat ik een preview opleverde aan Lara en Rick kreeg ik deze reactie:

“WAUW. Ik (Lara) heb al de hele dag tegen Rick gezegd dat ik zo ontzettend hoopte dat vandaag foto’s kwamen en jeetje: wat zijn ze supermooi!!!! (ik wilde het liefst deze hele zin in caps lock typen, zo fantastisch vinden we ze!). Ontzettend bedankt dat je onze dag zo mooi in beeld hebt gebracht en dat je erbij was! Van veel van onze gasten kregen we te horen dat we zo’n ontzettend leuke fotograaf hadden :)!”

Enfin, het was fantastische dag, ik deel alvast een paar foto’s als preview!

bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 003
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 004
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 006
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 007
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 008
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 009
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 010
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 011
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 012
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 013
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 014
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 015
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 016
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 017
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 018
bruidsfotograaf slot zuylen utrecht 019

Vergelijkbare berichten