bruidsfotografie_ameland_sunset-28
|

Pien & Rene | Bruidsfotografie Ameland

Wederom een bruiloft op het strand! Het was de vijfde keer van dit jaar dat ik met de voetjes in het zand stond voor het fotograferen van een bruiloft. De bruiloft vond plaats op Ameland, een eiland waar ik echt lang, lang geleden een keer ben geweest. Met het bruidspaar heb ik dan ook even flink gebrainstormd over de locaties voor de fotoshoot, want waar ga je op een eiland heen als het regent bijvoorbeeld? We hadden wat ‘backup’ plannetjes bedacht, maar gelukkig was het echt een prachtige en warme dag! We zijn dan ook echt de hele dag op het strand geweest voor de foto’s en de bruiloft :).

Samen met de drie dochtertjes van Pien en René begonnen we de fotoshoot om vervolgens nog even zonder de kinderen in de duinen foto’s te maken. Na de shoot vertrok ik alvast naar strandclub Sunset, dit was de locatie voor de rest van de dag. Pien, René en de kinderen reden in een jeep via het strand naar Sunset waar de familie en vrienden enthousiast op hen stonden te wachten. Een mooie en persoonlijke ceremonie volgde en na het ja-woord was het tijd voor een borrel, een uitgebreide barbecue en uiteindelijk het feest. Pien en René hadden een heel leuk idee voor de openingsdans; ze wilden hun dochters er graag bij betrekken en om dezelfde dancemoves te maken werd een filmpje geprojecteerd dat het bruidspaar plus kinderen met veel lol na konden doen, erg leuk bedacht. Wat een geslaagde en fijne bruiloft was dit! :)

bruidsfotografie_ameland_sunset-1 bruidsfotografie_ameland_sunset-2 bruidsfotografie_ameland_sunset-3 bruidsfotografie_ameland_sunset-4 bruidsfotografie_ameland_sunset-5 bruidsfotografie_ameland_sunset-6 bruidsfotografie_ameland_sunset-7 bruidsfotografie_ameland_sunset-8 bruidsfotografie_ameland_sunset-9 bruidsfotografie_ameland_sunset-10 bruidsfotografie_ameland_sunset-11 bruidsfotografie_ameland_sunset-12 bruidsfotografie ameland sunset 1 2 bruidsfotografie ameland sunset 1 3 bruidsfotografie ameland sunset 1 4 bruidsfotografie ameland sunset 1 5 bruidsfotografie ameland sunset 1 10 bruidsfotografie ameland sunset 1 6 bruidsfotografie ameland sunset 1 7 bruidsfotografie ameland sunset 1 8 bruidsfotografie_ameland_sunset-21 bruidsfotografie_ameland_sunset-22 bruidsfotografie_ameland_sunset-23 bruidsfotografie ameland sunset 1 9 bruidsfotografie_ameland_sunset-25 bruidsfotografie_ameland_sunset-26 bruidsfotografie_ameland_sunset-27 bruidsfotografie_ameland_sunset-28 bruidsfotografie_ameland_sunset-29 bruidsfotografie_ameland_sunset-30 bruidsfotografie_ameland_sunset-31 bruidsfotografie_ameland_sunset-32 bruidsfotografie_ameland_sunset-33 bruidsfotografie_ameland_sunset-34 bruidsfotografie_ameland_sunset-35 bruidsfotografie_ameland_sunset-36 bruidsfotografie_ameland_sunset-37 bruidsfotografie_ameland_sunset-38 bruidsfotografie_ameland_sunset-39

Vergelijkbare berichten