trouwen polleplaets trouwfotograaf 008 1
|

Marieke & Maurits / trouwen in de Pollepleats

Trouwen in Friesland, eventjes terug naar mijn ‘roots’ (ik heb 10 jaar in Friesland gewoond). Deze keer starte de dag in Bolsward, in het huis waar Marieke vroeger is opgegroeid. Nabij is de St. Franciscusbasiliek, daar werd het huwelijk, in het bijzijn van veel familie en vrienden, ingeluid.

De Broerekerk

En eindelijk ging het gebeuren: de Broerekerk. Daar was ik al eerder geweest maar nog niet voor een receptie van een bruiloft. Ik hoopte altijd dat ik op die locatie een keer een (deel van een) bruiloft mocht fotograferen. Het betreft een ruïne van een kerk, weliswaar met een glazen dak overkapt en goed onderhouden. Een bijzondere en prachtige plek.

De Polleplaets in hartje Friesland

En daarna naar een favoriete locatie: de Polleplaets. Een hele fijn plek met daaromheen weilanden en water. Hartje Friesland dus. Een heerlijk diner en goed feestje werd er gegeven. Genoeg ingredienten waar ik mijn favoriete foto’s graag van laat zien.

Vergelijkbare berichten