Liefde overwint alles.

scroll naar beneden

Ik ben altijd op zoek naar stellen die samen met het mooiste licht willen opzoeken en er echt voor willen gaan! Niet een minishoot van 20 minuten, maar minimaal een uur. Misschien wel langer. Ik ga er echt voor om foto's te maken die een wow-factor hebben. Voor mijzelf een uitdaging en voor jullie natuurlijk ontzettend tof om te hebben!

Voor een shoot ga je er echt even op uit! We gaan lol maken en jullie liefde vastleggen! En na de fotoshoot wacht je met smart op die foto's; het is ook echt superleuk om de foto's opgeleverd te krijgen. Stuur bijvoorbeeld een paar foto's op naar je opa of oma. Deel ze op Instagram en deel jullie liefde :-).

Een fotoshoot op de mooiste plekjes tijdens zonsondergang!

Een fotoshoot in een prachtig natuurgebied. Jullie mogen knuffelen, ik kom niet dichterbij dan 1,5 meter.

01

Waarom een fotoshoot?

Ongetwijfeld maken jullie veel foto's van elkaar en misschien ook met elkaar. Maar, hoeveel toffe en waanzinnige foto's hebben jullie nou echt van jullie samen? En hoe tof is om naar dit soort beelden terug te kijken als je later oud en verschrompeld bent? Het is echt heel leuk om een te gekke foto's van jullie samen te hebben, niet alleen voor nu maar ook voor later!

Waar en wat krijgen?

02

Mijn voorkeur voor dit jaargetijde is een heideveld, deze vind je bijvoorbeeld rondom Zuidlaren en Balloërveld.

Per shoot fotograferen circa 60 minuten. Na afloop krijg je circa 50 foto's, inclusief zorgvuldige nabewerking, in een online gallery opgeleverd.

Ik wil een gezinsshoot!

03

Helemaal prima! Kies het tijdstip uit die voor jullie gezin het beste is! Neem het favoriete speelgoed mee en wat te snoepen!

Wat moeten we aan?

Hoe ga ik te werk?

Je hebt vast een favoriete outfit; die doe je aan! Het maakt op zich niet zoveel uit, maar trek niet allebei hetzelfde aan. Tenzij je een anwb-stelletje bent natuurlijk! ;-)

We maken een leuke wandeling door de natuur, gaandeweg zullen we op verschillende plekken foto's maken. Het moeten dynamische, vrolijke en stoere foto's worden. Ik ben al zeven jaar professioneel trouwfotograaf; ik heb alle skills om van iedereen een te gekke serie te maken!

Na de shoot krijg je binnen enkele dagen alvast een preview; de volledige shoot wordt binnen 2 - 3 weken opgeleverd via een online gallery.

"The best thing about a picture is that it never changes, even when the people in it do.”
Andy Warhol

Wat kost het?

Een loveshoot kost €500,- en gaat enkel door als het mooi weer is. Mocht het slecht weer zijn dan plannen we een nieuwe poging in!

De locatie is in overleg, de eerste 50km aan reiskosten zijn inbegrepen. Op locatie fotograferen we ongeveer 1 uur. Nadien krijg je 50 foto's opgeleverd inclusief een zorgvuldige nabewerking.

Een boeking kan je plaatsen via onderstaande knop. Kies een datum en een tijd. Je reserveert daarmee meteen een plek in mijn agenda.

BOEK NU!