Schermafdruk 2018 01 02 10.27.03

Drie daagse training Two Mann! I’m in!

Two Mann, een (beroemd) trouwfotografen duo uit Canada. Een duo die ik al enkele jaren volg en die continu verbluffende trouwreportages laten zien. Ze fotograferen journalistiek en weten de momenten op bizarre manier vast te leggen. Enorm inspirerend!  Al eerder ben ik Two Mann tegengekomen op een congres van Fearless in Porto, ook hun mindset is next level en inspirerend. Ze zijn dan ook echt de absolute rockstars qua trouwfotografen ter wereld en daar uit voortkomend geven ze met heel veel succes drie daagse trainingen over de gehele wereld :-).

Afgelopen oktober kondigde Two Mann studios nieuwe trainingen aan via een besloten Facebook groep, o.a. in Miami, Canada, Italië maar ook Nederland! Ik twijfelde heel erg tussen Italië en Nederland en dacht; ik slaap er even een nachtje over, de trainingen waren namelijk nog niet officieel aangekondigd dus ik dacht; moet kunnen. Helaas was Italië qua planning toch niet helemaal haalbaar dus ik koos van Nederland. Ik stuurde minder dan 24 uur na een aankondiging van de trainingen mijn opgave en ik kreeg vrij snel bericht ‘Sorry, Amsterdam is sold out, Miami is still an option’. Uiteindelijk kwam ik op een ‘reservelijst’ terecht.

En wat een mazzel, afgelopen zondag kreeg ik bericht dat er een plekje vrij was gekomen! Binnen 10 minuten reageerde ik enthousiast en direct geboekt!

Eén ding is duidelijk; dit jaar gaat zeer leerzaam worden en ik ben onwijs benieuwd wat dat gaat opleveren!

Ben je benieuwd naar de training en de fotografie van Two Mann? Bekijk dan vooral even op hun website, zie: workshop details en portfolio

 

Vergelijkbare berichten