Bruidsfotografie Huis de Voorst
|

Charlotte & Maarten | Bruidsfotografie Landgoed Huis de Voorst

In september was de grote dag van Charlotte en Maarten! Dit bruidspaar uit Rotterdam ging in Gelderland trouwen. De omgeving waar Charlotte is opgegroeid en haar ouders nog steeds woonachtig zijn. En juist in die omgeving heb je het mooie landgoed Huis de Voorst, een prachtige trouwlocatie in Eefde, vlakbij Zutphen. De ideale trouwlocatie  voor het bruidspaar.

Van begin tot eind was ik aanwezig op deze bruiloft. Ik stapte de avond voor de bruiloft al in de auto voor een overnachting in een hotel in de buurt van de trouwlocaties zodat ik die dag erna al vroeg in de ochtend kon beginnen. Na een heerlijk ontbijt van het hotel (vers fruit, verse jus d’ orange en goede espresso is een vrij goede start van deze dag) begon ik bij het ouderlijk huis van Charlotte. Daar waren maar liefst drie kapsters druk bezig met Charlotte en haar vriendinnen. Even later volgde de eerste ontmoeting van Charlotte en Maarten om vervolgens nog even uitgebreid te lunchen.

Daarna was het tijd voor de shoot en aangezien de trouwlocatie zo ontzettend gaaf is, zijn we daar begonnen. Charlotte wilde ook graag foto’s in de natuur en achter het mooie landgoed waren voldoende mooie plekjes te vinden. Hierna zijn we naar Huis ’t Velde gereden, wederom een mooi landgoed dat voornamelijk dienst doet als Politieacademie. Hier stonden o.a. een paar appelbomen die vol hingen met mooie rijpe appels.

Na de shoot reed ik weer terug naar Huis de Voorst: en wow, wat een drukte! Tientallen auto’s stonden inmiddels geparkeerd en werkelijk een massa aan mensen stonden te wachten op Charlotte en Maarten. Ik vluchtte snel de trouwzaal in om op een tactische plek mijn apparatuur klaar te leggen. Achteraf bleek er eigenlijk geen plekje vrij te blijven; de zaal stond propvol. Uiteindelijk heeft een daggast mij een beetje geassisteerd zodat ik toch nog op een snelle manier mijn lenzen kon wisselen. :)

Na de ceremonie kon iedereen heerlijk buiten borrelen, het was eind september maar toch nog zo’n 20 graden. Rond een uurtje of 18:00 was het tijd voor een echt ‘kastelendiner’. In een prachtige grote zaal werd een uitgebreid diner geserveerd. Ik vond gelukkig ook een moment om snel even wat te eten. De band was op dit moment al één van de zalen flink aan het volbouwen met apparatuur. Omstreeks 20:00 uur arriveerden alle gasten en was het wederom een drukte van belang! Een mooi feestje en rond een uurtje of 23:00 was het toch echt tijd om af te bouwen en weer in de auto te stappen richting Groningen!

Bruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de VoorstBruidsfotografie Huis de Voorstbruidsfotografie_huis_de_voorst-47bruidsfotografie_huis_de_voorst-48bruidsfotografie_huis_de_voorst-49bruidsfotografie_huis_de_voorst-50bruidsfotografie_huis_de_voorst-51bruidsfotografie_huis_de_voorst-52

 

Vergelijkbare berichten