bruidsfotografie kijkduin denhaag 030
|

Bernadette & Maurits | Bruidsfotografie in Kijkduin en Den Haag

Trouwen op het strand van Kijkduin!

Een bruiloft op het strand! Bernadette en Maurits hadden het diner en aansluitend het feest gepland in Kijkduin. Eindelijk mocht ik met een bruidspaar het strand op. Dit stond vorig jaar al hoog op mijn bucket list en hoe leuk is dat; inmiddels heb ik dit jaar nóg drie bruiloften op het strand gepland staan. Een strandbruiloft heeft echter niet alleen maar voordelen, zo kan het bijvoorbeeld erg hard (gaan) waaien. Mijn apparatuur is goed gezandstraald die middag. En niet alleen mijn apparatuur, het bruidspaar ook. Je moet er wat voor over hebben zullen we maar zeggen. :-)

Bruiloft in Hodenpijl in Schipluiden

De dag begon bij Bernadette en Maurits thuis in Den Haag. Na de ‘first look’ vertrokken we naar de Hodenpijl in Schipluiden. Een prachtige lichte kerk die verbonden is aan een sfeervol, biologisch restaurant. Na de ceremonie in de kerk was het dan ook logisch dat de borrel met bijbehorende felicitaties plaatsvonden in dat restaurant.

Hierna verplaatste iedereen zich richting Kijkduin. Na een wandeling van 15 minuten door de duinen kwamen we aan op het strand. Na een paar foto’s hielden Bernadette en Maurits het vrij snel voor gezien, er stond een behoorlijk harde wind en er was ook nog eens slecht weer op komst. Flinke windvlagen en harde regen rondom Bondi Beach, de strandtent waar inmiddels een gezellig feestje aan de gang was. De barbecue die avond vond omwille van het slechte weer dan ook binnen plaats. Terwijl iedereen genoot van het buffet klaarde het buiten volledig op en werd het licht steeds mooier. Gelukkig hadden Bernadette en Maurits wel zin om nog een paar foto’s te maken. Hierna was het al snel tijd voor de openingsdans en ook met die foto’s ben ik echt heel blij. Een mooie afsluiter van de reportage!

bruidsfotografie kijkduin denhaag 001 bruidsfotografie kijkduin denhaag 002 bruidsfotografie kijkduin denhaag 003 bruidsfotografie kijkduin denhaag 004 bruidsfotografie kijkduin denhaag 006 bruidsfotografie kijkduin denhaag 008bruidsfotografie kijkduin denhaag 012 bruidsfotografie kijkduin denhaag 013 bruidsfotografie kijkduin denhaag 015 bruidsfotografie kijkduin denhaag 011bruidsfotografie kijkduin denhaag 016 bruidsfotografie kijkduin denhaag 017 bruidsfotografie kijkduin denhaag 018 bruidsfotografie kijkduin denhaag 019 bruidsfotografie kijkduin denhaag 020 bruidsfotografie kijkduin denhaag 021 bruidsfotografie kijkduin denhaag 022 bruidsfotografie kijkduin denhaag 023 bruidsfotografie kijkduin denhaag 032bruidsfotografie kijkduin denhaag 027 bruidsfotografie kijkduin denhaag 028 bruidsfotografie kijkduin denhaag 029 bruidsfotografie kijkduin denhaag 031 bruidsfotografie kijkduin denhaag 030 bruidsfotografie kijkduin denhaag 033 bruidsfotografie kijkduin denhaag 034 bruidsfotografie kijkduin denhaag 035 bruidsfotografie kijkduin denhaag 036

Vergelijkbare berichten