Trouwalbum letterpress

13 februari 2014

Een strak album afgewerkt met echt leder met daarin een letterpress van jullie namen. Dit vrij simpele album kenmerkt zich door de mooie afwerking en het gebruik van duurzaam en een mooie kwaliteit leder. Vanaf heden is dit album verkrijgbaar nu ook verkrijgbaar bij de Grote Dag. Standaard wordt het album afgewerkt met mooie kwaliteit kunstleder, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar ook echt leder is dus mogelijk. Het album wordt geleverd in mooie bewaarhoes. letterpress_trouwalbum-1-2 letterpress_trouwalbum-2 letterpress_trouwalbum-4 letterpress Trouwalbum bruidsfotografie de Grote DagTrouwalbum bruidsfotografie de Grote DagTrouwalbum bruidsfotografie de Grote DagTrouwalbum bruidsfotografie de Grote DagTrouwalbum bruidsfotografie de Grote Dag

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

COMMENTS
EXPAND

[…] verschillende vormen, kwaliteit en formaten. Daarom bied ik ook verschillende trouwalbums aan, het letterpress album is vrij klassiek maar door zijn strakke uitstraling ook zeker modern. Het vintage album is een […]

[…] verschillende vormen, kwaliteit en formaten. Daarom bied ik ook verschillende trouwalbums aan, het letterpress album is vrij klassiek maar door zijn strakke uitstraling ook zeker modern. Het vintage album is een […]

[…] lastig om het perfecte (betaalbare) trouwalbum te vinden. Afgelopen jaar heb ik reeds het album met letterpress en het vintage album toegevoegd. Er ontbrak echter al een tijdje een goede vervanger voor het luxe […]