Werkwijze trouwalbum

Een trouwalbum is een persoonlijk bezit en het is bijna onmogelijk om autonoom jullie album te maken die 100% voldoet aan jullie verwachting. Daarom maken we het trouwalbum samen! Een werkwijze die is ontstaan na jarenlange ervaring en die ik makkelijk en simpel probeer te houden. Het is een service die ik graag aanbied, maar alleen werkbaar blijft t als ik mijn werkwijze duidelijk aan jullie kenbaar kan maken en jullie je daar aan houden. Vandaar deze pagina met zoveel mogelijk instructies! Kom je er niet uit? Bel of mail!

Een paar belangrijke punten:

  • Het ontwerp is strak, tijdloos en rustig.
    Op mijn website staat een voorbeeld van de opmaak, maar ook tijdens het kennismakingsgesprek heb ik hier voorbeelden van laten zien. Ik vind het ontzettend belangrijk dat deze stijl blijft behouden. Bekijk een online voorbeeld, klik hier.
  • In een pakket zit een standaard album met een aantal spreads. 1 spread = 2 pagina’s. Op 1 spread passen gemiddeld 4 foto’s. Heb je 20 spreads? Dan kan je 80 foto’s kwijt in het album. Kies je meer foto’s? Dat mag! Ieder 4 extra foto’s heeft kost 1 spread extra. De prijs per spread verschilt per type album.
  • Hou je ten alle tijdens aan de fotonummers en mijn werkwijze. Dit is ontzettend belangrijk!

De bestanden downloaden

Stap 1:
Ga naar de online gallery. De inloggegevens vind je in de e-mail waarmee ik de foto’s aan je heb opgeleverd. Klik op de link in de e-mail en voer het wachtwoord in.

Stap 2:
Download de foto’s uit de online galery. Je hebt hiervoor de pincode nodig, deze vind je ook in de mail waarin ik de online gallery aan je oplever, zie voorbeeld op de afbeelding.

Stap 3:
Log in de online gallery en klik op het download symbool.

Stap 4:
Voer je e-mailadres in en de pincode die je had gevonden volgens de instructies van stap 2. Het maakt niet uit welk e-mailadres je gebruikt mits je maar de juiste pincode invoert.

Stap 5:
Kies ‘original’ en download de bestanden. Deze bestanden heb ik ook, je kan de fotonummers gebruiken om een gewenste foto aan me kenbaar te maken.