Professionele bruidsfotografie

Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn bruidsfotografie! Op deze pagina vind je mijn prijzen voor het fotograferen van bruiloften in 2020!

Het echte verhaal van jullie bruiloft vol met momenten. Onopvallend en ongeregisseerd vastgelegd.

Mijn doel is om echte momenten te vangen van begin tot eind. Ik werk onopvallend en bescheiden, maar durf wel dichtbij te komen.

6 6

De fotografie van jullie bruiloft is een investering. Een investering voor de rest van je leven. En misschien wel de beste investering. Want, hoeveel professionele foto's hebben jullie van jezelf? En van jullie dierbaren? En vooral van de momenten samen met jullie dierbaren?


Ik wil jullie de beste herinneringen meegeven. Zodat je ook over 50 jaar de grote dag kan herbeleven.


Ik fotografeer ruim 7 jaar fulltime bruiloften, ik volg jaarlijks trainingen van de beste trouwfotografen ter wereld en ik heb ruim 25 (internationale) awards gewonnen.

JULLIE VERHAAL

voor eeuwig

VAST GELEGD

Voordat je mijn prijzen bekijkt:

Heb je mijn portfolio ook écht bekeken? Of mijn werkwijze? En weet je wie ik ben?

CHECK WERKWIJZE

CHECK portfolio

OVER STEPHAN

Mijn prijzen zijn simpel en transparant

Ik bied vier verschillende pakketten aan. Eventueel zijn er losse uren fotografie bij te boeken.


Je kunt het pakket uitbreiden met een trouwalbum of een loveshoot. De albums zijn handgemaakt en van professionele kwaliteit.


De reiskosten zijn enkel binnen Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden). De prijzen zijn excl. eventuele overnachtingen, bootkosten of parkeerkosten.01

02

14 uren fotografie

14 uren fotografie, trouwalbum 15 x 15cm met 40 pagina's, circa 400 foto's, preview kort na de bruiloft, online gallery en reiskosten.

€2750

12 uren fotografie

12 uren fotografie, trouwalbum 15 x 15cm met 34 pagina's, circa 350 foto's, preview kort na de bruiloft, online gallery en reiskosten.

€2500

03

04

10 uren fotografie

10 uren fotografie, trouwalbum 15 x 15cm met 32 pagina's, circa 300 foto's, preview kort na de bruiloft, online gallery en reiskosten.

€2250

8 uren fotografie

8 uren fotografie, trouwalbum 15 x 15cm met 30 pagina's, circa 250 foto's, preview kort na de bruiloft, online gallery en reiskosten.

€2000

TROUWALBUMS

en andere upgrades


TROUWALBUM UPGRADES


25 x 25cm


LETTERPRESS

€400

WOOD & LINNEN

€400

LUXURY VELVET

€400


uitbreidingen


*album vergroten kan alleen i.c.m. bovenstaande upgrades

extra uur fotografie

€200

extra spread trouwalbum

€25

album vergroten naar 30 x 30*

€150

album vergroten naar 20 x 30*

€100

ALBUM vergroten naar 30 x 40*

€200

EXTRA MINI ALBUM 15 x 20

€150

LOVESHOOT

€450

Kennismaken

Enthousiast? Laten we een kennismaking gaan inplannen! Ik ben benieuwd wie jullie zijn en jullie verhaal!

PLAN EEN KENNISMAKING IN

Zijn de uren aansluitend?

FAQ

Is het trouwalbum inclusief ontwerp?

Ja, de uren zijn aansluitend vanaf aanvang op locatie. Bijvoorbeeld, acht uren fotografie is van 10:00 tot 18:00.

Ja, een trouwalbum is inclusief ontwerp. Jullie selecteren de favorieten in de online gallery en ik maak het ontwerp. Je krijgt een proefdruk digitaal opgeleverd en twee correctierondes. Per ronde kun je circa 10 wijzigingen doorgeven. Zo weet je zeker dat het album echt jullie eigen persoonlijke verhaal is.

Ik wil minder dan 8 uren boeken

We trouwen in het buitenland!

Dat kan natuurlijk maar het wordt zelden geboekt, vandaar dat ik dit pakket niet standaard aanbied. Ik wil graag verhalen vertellen en dat is ook wat mijn bruidsparen terug willen zien; vaak is zes uren fotografie dan niet voldoende.

Superleuk! Bijna jaarlijks fotografeer ik bruiloften in het buitenland, bijvoorbeeld Italië of Frankrijk. De reis en verblijfkosten zijn in dit dit geval wel altijd exclusief en tevens is het enkel mogelijk om pakket 1 te boeken + het Letterpress album 25 x 25cm. Ik vraag daarnaast een extra onkostenvergoeding van €500,- (totaal €3650,-).

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)