Referenties van bruidsparen

 

Martine & Wybren

Stephan heeft de dag van begin tot eind prachtig vastgelegd! Het contact verliep heel ontspannen en prettig. Op de dag zelf hebben we nauwelijks doorgehad dat Stephan er was. Hij stelt zich onopvallend op, en krijgt zo mooie spontane foto’s. Vooral geen geposeerde kiekjes! We kregen al snel een preview van de reportage. Erg leuk om tijdens de huwelijksreis alvast een voorproefje te hebben! We kunnen iedereen aanraden om voor Stephan te kiezen. Gegarandeerd prachtige foto’s!

Martina & Piet

Enthousiast, lekker van deze tijd, frisse, kleurrijke foto’s, open voor eigen ideeën, super snelle foto-verwerking, niet bang voor ‘anders dan anders’ en heel duidelijk in communicatie, want alles wordt van opstaan tot naar bed gaan keurig doorgesproken. Echt een top-fotograaf, wat zijn wij ontzettend blij met je foto’s Stephan! Heel hartelijk dank!

Bernadette & Maurits

Stephan wat zijn we blij dat we jou als fotograaf voor onze bruiloft hebben gekozen. De foto’s zijn prachtig en ademen de sfeer van de dag: precies waar we op hoopten! Onze gasten zijn ook zonder uitzondering enthousiast over je. Ze vertelden ons dat je gedurende de dag oog voor detail had en heel ontspannen was. Dat hadden wij natuurlijk ook al gezien ;) Een hele grote aanbeveling voor jou vanuit Den Haag!

Eva & Teun

Stephan heeft schitterende foto’s van ons gemaakt. Hij was vanaf het eerste moment heel duidelijk in zijn communicatie en de mogelijkheden. Hij reageerde vooraf altijd snel op vragen en heeft ook de foto’s bijzonder snel aangeleverd. Op de bruiloft zelf was hij professioneel en vonden wij het prettig hem om ons heen te hebben.
Wij zijn blij dat wij voor Bruidsfotografie De Grote Dag hadden gekozen.

Cobi & Ton

We hebben een geweldige trouwdag gehad en de mooie foto’s die genomen zijn door Stephan geven dat helemaal weer. De fotograaf heeft een ontzettend creatief oog en weet daardoor heel bijzondere foto’s te maken. Naast de “standaard” momenten (eerste keer elkaar zien, de zoen, de ringen etc) zijn er veel spontane momenten gefotografeerd die wij in de drukte van de dag al bijna weer vergeten waren. We hebben vaak niet eens in de gaten gehad dat er een foto gemaakt werd en om die pure momenten dan terug te zien op de foto is heel bijzonder. De nabewerking is mooi fris en helder. Dit zijn foto’s waar we nog jaren plezier van gaan hebben.

Annika & Jasper

Wij zijn erg blij met de foto’s die Stephan van onze huwelijksdag heeft gemaakt! Hij heeft de sfeer van de dag uitstekend vast weten leggen, en als wij ons trouwalbum doorbladeren herbeleven wij alles weer opnieuw. Wij trouwden in de winter en het contrast van de lichte en frisse buitenlocatie met het warme knusse gevoel van de ceremonie en diner is mooi weergegeven in de trouwfoto’s. Ook het contact met Stephan verliep moeiteloos. Hij gaat heel ontspannend maar professioneel te werk met een goed oog voor detail. Verder staat hij open voor ideeën en suggesties van het bruidspaar waardoor het eindresultaat boven verwachting werd!

Judith & Ton

Stephan is een fantastische trouwfotograaf. Het meest bijzondere aan de trouwreportage vinden we dat de sfeer die er die dag heerste ook helemaal zo is gevangen door Stephan in de foto’s. Door de foto’s te bekijken, beleven we de dag gewoon weer opnieuw, en soms zien we ook nieuwe dingen die ons op de dag zelf helemaal niet zijn opgevallen. Stephan gaat heel professioneel en rustig te werk. We vonden de fotoshoot één van de leukste onderdelen van de dag, omdat het zo gezellig en ontspannen was. Tijdens de ceremonie en het diner ging Stephan bijna “onmerkbaar” te werk waardoor we echt prachtige spontane foto’s hebben van de gasten en van onszelf. Stephan heeft een heel artistieke trouwreportage gemaakt waarin we onszelf helemaal herkennen. De uitstraling van de foto’s is, ondanks dat het hartje winter was, heel fris en licht. Ik zou iedereen aanraden om de fotoreportage van je trouwdag aan Stephan toe te vertrouwen. Stephan heeft niet één belangrijk moment van onze trouwdag gemist, werkelijk alles is op een schitterende en verrassende wijze vastgelegd.

Carolien & Hendrik

Na eerst een relaxte loveshoot heeft Stephan onze trouwdag ook perfect in beeld gebracht. Hij is ontspannen en niet nadrukkelijk aanwezig waardoor hij de goede momentjes vast weet te leggen. En dat alles voor een prima prijs/kwaliteit verhouding!

Klaaske & Frans

De Grote Dag stond in de lijst van onze favoriete fotografen. Bij de kennismaking wisten we zeker dat we een prima fotograaf zouden hebben die paste bij onze stijl. En dat bleek: Stephan was aangenaam gezelschap en zorgde voor hele mooie foto’s! Bijna een reden om nog een keer te trouwen… ;-)

Jil & Paul

We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Stephan, de prachtige foto’s en het trouwalbum. Ik had het album vandaag mee naar mijn werk en iedereen was erg enthousiast.
Stephan heeft goede ideeën voor de poses op de foto waardoor je zelf niet na hoeft te denken over hoe je moet gaan staan of welke kant je op moet kijken. We hebben qua foto’s een hele leuke mix van binnenfoto’s en natuurfoto’s. De binnenfoto’s zijn een beetje industrieel en de buitenfoto’s zijn juist romantisch. Alle foto’s zijn mooi licht en kleurrijk. Precies wat we graag wilden!

Ida & Remco

Stephan gelooft echt in de liefde en dat zie je terug in zijn werk! Hij weet op een hele bijzondere manier de liefde te vangen en vast te leggen in een prachtig kunstwerk!

Annemarie & Rob

Wij hebben jou als een prettige en professionele fotograaf ervaren! Veel gasten hebben genoemd dat ze jou een leuke en goede fotograaf vinden, met echt kwaliteit foto’s! We kunnen en zullen jou zeker aan mensen aanbevelen! Bedankt voor een fantastische mooie blijvende herinnering!

Tara & Michel

Stephan is een bruidsfotograaf die iedereen wil op zijn bruiloft: goede voorbereiding, perfecte foto’s, zeer vriendelijk, informeel, leuke ideeën, zeker geen standaard foto’s en oog voor de onverwachte momenten.

Paulien & Petrus

Wij raden De Grote Dag bij iedereen aan. De fotograaf is prettig in de omgang en onzichtbaar op de bruiloft, terwijl wel alle belangrijke momenten prachtig worden weergegeven. De Grote Dag heeft een moderne, stoere, onderscheidende stijl, waarbij de fotograaf ook nog open staat voor eigen inbreng.

Greta & Jan

Stephan heeft er voor gezorgd dat onze trouwdag op een mooie manier vastgelegd is. Door zijn ontspannen houding en opstelling is deze prachtige dag ook daadwerkelijk onvergetelijk geworden, doordat we de sfeer via de foto’s perfect weer kunnen oproepen

Freanne & Bart

We zijn super enthousiast en blij met de foto’s! Creatieve en unieke foto’s waardoor een unieke dag nog bijzonderder wordt!

Femma & Erwin

Onze trouwdag. Die wilden we op z’n mooist vastgelegd zien. En dat is Stephan gelukt. Hij maakt bijzondere en mooie foto’s. We zijn er erg blij mee, zowel met de foto’s van de belangrijke momenten als die van de fotoshoot. Minstens zo blij waren we met het fijne contact. En Stephan was naast gezellig telkens ook heel snel met zijn reactie! :) Een aanrader.

Jurjen

Stephan is heel relaxed en informeel, maar ook zeer professioneel. We hadden niet verwacht dat het album zó mooi zou worden, echt het geld meer dan waard. De foto’s laten goed zien hoe fantastisch de dag was, en dit is toch ook bepalend voor je herinnering. Wij hebben voor de rest van ons leven het perfecte trouwalbum met fantastische foto’s. Thanks!

Dorien & Nino

De eerste keer dat we op de site keken sprak ons de spontaniteit in de foto’s meteen aan. Na een prettige ontmoeting wisten wij dat het goed zat. Met als resultaat dat we nu prachtige foto’s hebben van onze mooiste dag.

Daarnaast is jou prettige omgang / aanwezigheid en eerlijkheid erg gewaardeerd, zowel door ons als onze gasten.

Stephan bedankt!

Iwan & Anne

Stephan heeft sprookjesachtig mooie foto’s gemaakt van onze grote dag! Hij heeft een oog voor mooie plaatjes. Daarnaast is het is prettig om met hem samen te werken, hij reageert snel op alle vragen en werkt erg professioneel. Het was ontzettend leuk om kort na de bruiloft al een voorproefje gemaild te krijgen en snel daarna de DVD met een paar afgedrukte foto’s erbij.

Danielle & Jaap

Op een koude voorjaarsdag zijn wij getrouwd, maar de foto’s zien er warm, stijlvol en mooi uit! De foto’s geven een goede weergave van onze dag weer. Het contact verliep soepel en informeel en het trouwalbum was boven verwachting snel klaar. Wij kunnen Stephan zeker aanbevelen aan iedereen die van plan is om in het huwelijksbootje te stappen.

Leonie & Martijn

We zijn ontzettend blij dat we voor Stephan hebben gekozen als fotograaf voor onze Grote Dag. Hij is erg betrokken geweest bij het hele gebeuren. Op de dag zelf had Stephan veel originele ideeën, maar gaf ons zelf ook veel ruimte, waardoor een ontspannen sfeer ontstond. Met het resultaat waren we superblij, echt prachtig, zowel qua licht/kwaliteit als ook de compositie. Nu drie maanden later is het fijn om zo’n mooie herinnering te hebben aan die ene dag!

Selina & Jurjen

Wat een fantastische dag! En zo ontzettend blij met de foto’s. Er was op onze trouwdag maar weinig tijd ‘over’ voor het maken van foto’s. Het moest dan ook in ieder geval dichtbij de locatie waar we aten en ons feest hadden, midden in de Amsterdamse Jordaan. Conclusie: Fijne sfeer, veel gelachen en dat is allemaal terug te zien aan de prachtige foto’s. Super blij met het resultaat!