Bruidsfotografie De Grote Dag | Groningen

Bruiloft, 14 september 2012 – Groningen

Leonie en ik waren vorig jaar collega’s voor het blad NL50 magazine. Onze vaste rubriek was ‘Culinair’, dit hield in dat we ergens gingen eten in de stad, ik maakte daar de foto’s en zij schreef de recensie. Dat was dus een erg leuk en gezellig ‘bijbaantje’. In die periode gingen we ook eten in restaurant Voila in Groningen. Leonie vertelde die avond dat Martijn haar ten huwelijk had gevraagd en aan het einde van de avond was ze ook, mede door het lekker eten en de goede service van Voila, vastbesloten om hun daggasten in Voila het diner aan te bieden.

Afgelopen zomer benaderde Leonie mij en vertelde dat ze erg enthousiast was over mijn bruidsfotografie. Ze wilde dan ook erg graag dat ik hun bruiloft kwam fotograferen. En natuurlijk wou ik dat, een bruiloft in hartje Groningen had ik nog niet eerder gedaan. De Stadsschouwburg was uitgekozen voor het burgerlijk huwelijk, een locatie waar ik tot op heden alleen theater en concerten had meegemaakt. Nu dus ook een bruiloft, een ultieme locatie!

Leonie en Martijn trouwden om 15:30 om vervolgens om 18:30 met een uitgebreid diner te beginnen. Ze hadden me eigenlijk alleen voor dat tijdsbestek nodig als fotograaf. Omdat ik die dag ook te gast was op de bruiloft van Emilie en Goitzen (zie loveshoot) kwam dit erg gunstig uit, ik kon beide bruiloften enigszins combineren. Mede omdat ik normaal gesproken niet korter dan 6 uren aanwezig wil zijn, maakte ik om die reden hier een uitzondering voor. Een drukke maar erg leuke dag dus!