bruidsfotografie_groningen_282-1-7
Bruiloft, 25 mei 2012 – Groningen

Emma en Andreas hebben elkaar leren kennen bij de klimmuur in klimcentrum Bjoeks in Groningen. De ‘klimhobby’ heeft hen samen gebracht en de verre reizen die ze samen maakten gingen altijd gepaard met het klimmen van heftige rotsen. Een relatie die dus letterlijk zijn hoogtepunten kent.  De fanatieke klimmers wilden het klimcentrum dan ook niet ontzien voor de fotoreportage. Er werd zelf geklommen in trouwjurk en pak. En dat allemaal op, ik vermoed, de mooiste dag van mei 2012. Wat een prachtige en zeldzame zomerse lentedag. Het doet iedereen stralen en iedere locatie is nog mooier, vrolijker en gezelliger. Als fotograaf heb ik echt genoten en ik geniet nog steeds van de foto’s. Ik heb nog leuke inspiratie opgedaan voor toekomstige bruidsparen: taartjes laten bakken door je familie, bv. oma’s favoriete chocoladetaart. Ik vond het een erg leuk en origineel idee :-)