Irene & Thijs / Bruiloft in hartje Amsterdam

14 uren lang je lens richten op een bruiloft met heel veel te gekke ingrediënten, dat is voor een fotograaf zoals ik écht een feestje! Vanaf de eerste minuut werd er gelachen, gestraald, geproost en heel veel genoten.

Het bijzondere van deze bruiloft is dat het écht in hartje Amsterdam plaatsvond. Het eerste wat in deze hoofdstad gingen doen was het ophalen van de trouwringen. In de prachtige juwelier Lyppens werd het bruidspaar hartelijk ontvangen en de ringen overhandigd. Mooi momentje, niet eerder meegemaakt als trouwfotograaf.

Door de stad liepen we richting de Dam waar een oude tram het bruidspaar kwam oppikken. De tram was reeds gevuld met alle daggasten. Echt een briljant idee en wat een feestje om met zo'n oude tram door Amsterdam te rijden.

De uiteindelijke bestemming was de Vergulde Eenhoorn. Hier vond de borrel, diner en de ceremonie plaats. En die ceremonie was ook weer nét even anders. Er werden maar liefst 120 avondgasten uitgenodigd om die avond de ceremonie bij te wonen. Een erg gezellige setting maar wel in redelijke duisternis. Voor mij als fotograaf was het, samen met de videograaf Jan Persoon, echt even goed nadenken hoe ik de ceremonie goed kon vastleggen. Met vier flitsers kon ik voldoende licht creëren om alle te gekke momenten alsnog goed vast te leggen zonder de hele gezellige sfeer weg te flitsen.

Na de ceremonie met zijn allen de bus in en naar Club Oliva, wederom aan het Rembrandplein. Hier ging het dak er letterlijk af samen met een goede hoeveelheid confetti.

Ik deel graag een selectie beelden van deze fijne bruiloft!

Share this story