2E PLEK MASTERS OF WEDDING PHOTOGRAPHY 2021!

Wauw! De afgelopen kwartalen heb ik enorm veel awards gewonnen bij de Masters! Toen ik in de eerste ronde van dit jaar meteen vier awards won ben ik er vol voor gegaan en in alle rondes het maximum aantal beelden ingezonden! Dat resulteerde in de tweede ronde in 5 awards, de derde ronde in 4 awards en de laatste ronde in 3 awards. Daarmee komt het totaal op 16 awards. En stond je met dat aantal vorig jaar nog bovenaan en was je daarmee de beste fotograaf van het jaar, dit jaar kom ik er helaas eentje tekort om op die nummer 1 plek te (blijven) staan. Desalniettemin een ongekende positie binnen de Masters of Wedding Photography. Een wedstrijd van hoog niveau en tussen de beste bruidsfotografen van de Benelux. Ik ben er onwijs trots op!

Zie de hele top 10 op https://www.de-masters.nl/top-10-trouwfotografen-van-2021/

67296 Stephan Keereweer large
67263 Stephan Keereweer large
67212 Stephan Keereweer large

Share this story