5 Masters of Wedding photography gewonnen!

2020 was een onstuimig en chaotisch jaar; het begon met een pandemie en eindige met de geboorte van onze zoontje Jonas. Het inzenden van foto’s in wedstrijden was er daardoor echt bij ingeschoten. Ik was ook de deadline voor de Bruidsfoto Award 2021 volledig vergeten, die wedstrijd heb ik daardoor voor het eerst in jaren misgelopen. Gelukkig kon ik nog wel mee doen met de Masters of Photography awards, ook niet verkeerd! En ik won maar liefst VIJF awards, dat is een heleboel in één keer, dat is erg zeldzaam. Superleuk natuurlijk; een knallend begin van 2021! :-) Bekijk alle winnaars op deze pagina; https://www.de-masters.nl/masters/galleries/winners/32

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften