Eline & Wouter / Bruidsfotograaf op Lievelinge

Zoals iedereen weet is 2020 voor veel bruiloften compleet anders dan anders door de covid-19 pandemie. Veel bruiloften vonden uiteindelijk doorgang in eigen tuin of op prive terrein, vooral omdat niet alle locaties meteen gereed waren om goed overweg te gaan met de maatregelen. De één had wat meer geluk met de geplande locatie dan de ander. Eline en Wouter hadden wat betreft de maatregelen de perfecte locatie; kampeerterrein Lievelinge in Vuren. Een populaire trouwlocatie waar je je echt in een nieuwe wereld waant, dit is niet zomaar een camping. Je kan hier verblijven in een oude schoolbus, een joert en noem het maar op. En als je hier gaat trouwen heb je de beschikking over een heuse spiegeltent; als je een beetje festivalfan bent herken je deze tent wel. Een bijzonder sfeervolle tent die je ook veel terugziet op festivals (o.a. Lowlands). En het fijne van deze locatie; er is veel mogelijk en er wordt per dag meebewogen met de maatregelen en mogelijkheden.

Het afgelopen trouwseizoen was geen enkele bruiloft hetzelfde; bijna iedereen had wel te dealen met andere maatregelen. En heel eerlijk; ik wist uiteindelijk ook niet meer wat maatregelen precies per bruiloft waren. De ene keer maximaal 30 mensen, daarna 50, vervolgens zelfs 100 en toen weer terug naar 50 en daarna weer 30. Eline en Wouter moesten last-minute ook nog meer terug schakelen, want er mocht op een locatie met horecavergunning geen feest meer worden gegeven. Of naja, een ‘feest’ mocht wel, mits iedereen aan tafel bleef zitten. Buiten mocht wel een feest worden gegeven, maar dan zonder het schenken van alcohol. Een ingewikkeld verhaal en uiteindelijk kwam de oplossing; disco bingo! Alle daggasten verdeeld over tafels met voldoende afstand en met zijn alle disco bingo’en. Ik had het nog nooit meegemaakt maar het was echt te tof. Een uitvinding die wat mij betreft mag blijven bestaan, er was zoveel lol, hysterie en gezelligheid; een goede warming up voor het feest!

Na disco bingo was er een silent disco incl. openingsdans; mijn eerste echte openingsdans van 2020.

Al met al een complete bruiloft die op dat moment mogelijk was. De huidige situatie laat fatsoenlijk trouwen momenteel amper nog toe (op dit moment is de horeca voor circa 4 weken volledig gesloten).
Ik ben erg benieuwd waar in we in 2021 naar toe gaan; momenteel is het trouwseizoen zo goed als voorbij en wordt 2021 klaargestoomd; het beloofd een heel mooi jaar te worden waarin veel bruidsparen willen dealen met maatregelen; hopelijk krijgen ze die kans!

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften