Bruidsfoto Award 2020 gewonnen!

Yes! Zo tof! Met één van mijn meeste favoriete foto’s heb ik de Bruidsfoto Award 2020 gewonnen in de categorie ‘family & friends’. Gisteren was de uitreiking in Kesteren, helaas kon ik er door omstandigheden niet bij zijn, wel kon ik even kort via de telefoon de uitreiking live bij wonen! Het is de vierde keer, sinds 2015, dat ik de Bruidsfoto Award heb gewonnen! Wil je de andere awards bekijken die ik won, bekijk dan deze pagina. Meer informatie over de Bruidsfoto Award 2020 en de andere winnaar, zie hier. Bedankt iedereen die op deze foto heeft gestemd!!

 

 

 

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)