Anna & Chris / trouwfotograaf Amsterdam

Trouwen in Hotel Arena in Amsterdam, een pareltje van een locatie! Het is al een tijdje terug dat de Anna en Chris trouwden; eind 2019. Ik kwam de foto’s tegen (2021) en dacht meteen ‘waarom staan deze niet op mijn blog?’.

En zo geschiedde; een bruiloft met Duitse tradities (Anna is Duits) en vooral veel focus op het diner én het feest. Het ging Anna en Chris echt om het feestje. En terecht ook; zeker in de tijden van corona leer je maar al te goed dat het leven gevierd moet worden zolang het kan :-).

De dag vond volledig plaats in Hotel Arena, van voorbereidingen tot aan het feest. Een heerlijke en fijne locatie! De organisatie en planning was uitbesteed aan Isabelle van den Ijsel, een weddingplanner uit Hilversum; de dag verliep moeiteloos maar stiekem wel ‘strak’ volgens de planning :-)

Ik deel jullie graag mijn favoriete foto’s van deze dag.

 

 

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)