Puk & Stefan / Tuinbruiloft in Groningen

Van een landgoed in Zwolle naar de tuin je moeder. Door het coronavirus was de oorspronkelijke locatie niet meer de juiste plek voor de bruiloft van Puk en Stefan maar toch wilden ze dit jaar alsnog heel graag trouwen. Tijdens de kennismaking vertelden Puk en Stefan over hun nieuwe plannen; de tuin van hun moeder, een gezellige stretchtent, de oma die babs was tijdens de ceremonie, hele toffe live muziek van Mr. Allergaatje en heerlijk Indiaans eten van de Kleine Monghul uit Groningen. Dit klonk als het beste plan ooit, toch? Dat vonden Puk en Stefan eigenlijk ook wel, ze hadden er onwijs veel zin in!

En was het een prachtige dag? Ja, het was bovengemiddeld. Hier kunnen bruiloften in ‘normale’ tijden nog wel een puntje aan zuigen. Het was intens, persoonlijk, warm en de liefde werd flink gevierd. De essentie van een bruiloft in eigen achtertuin. Nog persoonlijker, nog intiemer en dat samen met de dierbaarste mensen om je heen. Een warme dag waarin we regendruppels zagen, onweer hoorden maar ook de zonnestralen voelde. Bijzonder.

Ik deel jullie graag mijn favoriete van deze dag!

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)