Lysan & Luuk | Bruidsfotograaf Landgoed Welna

6 juni 2020; het was voor mij een dag dat ik mijzelf meerdere keren moest knijpen om te controleren of het geen droom was. Een samenzijn van een bruidspaar met hun opa’s en oma’s, ouders, familie en beste vrienden; iets wat zo normaal was maar nu als onwerkelijk aanvoelde.

Het geeft een euforisch gevoel om te zien dat het nog steeds kan; de liefde vieren. Dit was een bruiloft met alle bekende ingrediënten; een lach en een traan, de mooiste speeches, intieme momenten en het delen van geluk. Ingrediënten die voor mij de essentie van een bruiloft tekenen en misschien juist door de beperkingen nog zichtbaarder worden en nog meer waarde krijgen.

Ik deel jullie graag mijn favoriete foto’s van de eerste bruiloft die ik fotografeerde in tijden van corona!

 

Deze bruiloft vond plaats in de Veluwe in landgoed Welna; een huis die je kan huren maar wel alles zelf moet regelen. Er werd niet gedacht in beperkingen maar juist in mogelijkheden. Ik heb er echt respect voor dat Lysan en Luuk er voor gingen; ze zijn de early adopters qua ‘trouwen in corona’. Ze genoten intens, het geluk straalde er vanaf en gedurende de dag kregen ze alleen maar de bevestiging; het was de beste keuze geweest om de bruiloft door te laten gaan! Dat vond niet alleen het bruidspaar, maar ook hun daggasten.

Tot in de late uurtjes werden er spelletjes gespeeld en muziek gemaakt. Het ‘echte’ feest vieren ze in betere tijden; op dit moment is het nog onzeker wanneer dat precies zal zijn maar als het is zover is dan gaat dat het beste feest ooit worden!

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)