Boek een loveshoot

Dit jaar is anders dan anders, dat weet iedereen. In mei heb ik geen enkele bruiloft gefotografeerd. Ik had dus tijd over, of in ieder geval meer mogelijkheden. En de zon scheen. En ik hou van fotograferen. Dus wat doe je dan? Ik ging loveshoots fotograferen tijdens zonsondergang. Shoots die dus alleen doorgang krijgen als de zon zich ook werkelijk laat zien. Dat vergt wat organisatie, sommige loveshoots heb ik drie keer verzet. Die flexibiliteit is er nu voor een paar shoots per maand.
Enfin, mocht je het zien zitten en samen met mij dit licht willen pakken en de mooiste foto’s van jullie samen willen maken? Stuur een berichtje!

 

Meer informatie, zie: loveshoots

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)