Lianne & Roel Anne / trouwen in de Amshoff

Trouwen in de Amshoff

Lianne en Roel Anne trouwden in het fijne Amshoff in Kiel Windeweer! Een prachtig dorpje in Groningen tegen de Drentse grens aan.  Deze dag fotografeerde ik van begin tot eind en begon in het Zuidlaren. Hier kom ik geregeld voor een mooie wandeling in bijvoorbeeld het Zeegse bos. Rianne en Roel Anne hadden ook hun favoriete plekjes rondom Zuidlaren en namen mij mee naar plekjes waar ik nog niet eerder was geweest.

Dit was een bruiloft met een burgerlijk huwelijk in de Amshoff met een vrij klein gezelschap om vervolgens die middag in een volle kerk elkaar het ja-woord te geven in de dorpskerk in Zuidlaren. Voor het diner en feest zochten we de Amshoff weer op!

Ik deel jullie graag mijn favoriete foto’s van deze dag!

Enthousiast? Benieuwd of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jullie bruiloft? Neem dan even contact op!

NEEM CONTACT OP

DEEL DIT VERHAAL

Bekijk andere recente bruiloften

Chat openen
1
Snel weten of ik beschikbaar ben?
Hoi! 👋

Benieuwd naar mijn beschikbaarheid? Of wil je iets anders weten? App mij gerust eventjes, ik reageer zo snel mogelijk! :-)